Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Tělo pohřešovaného youtubera našli v řece: Mluvil o sebevraždě

Autor: shp - 
26. června 2019
17:03

Milovaly ho statisíce lidí z celého světa. Byl vtipný, veselý a svými videi dokázal opravdu pobavit. Před šesti dny však slavný youtuber, vlogger, hráč videoher, influencer, hvězda sociálních sítí a komik Desmond Amofah (†29) alias Etika zveřejnil smutné video, kde hovořil o sebevraždě. Nyní to vypadá, že se k zoufalému činu opravdu odhodlal. Jeho tělo bylo totiž nalezeno v newyorské řece East River.

Desmond nahrál své poslední video na portál youtube 19. června. „Nechť je můj příběh radou a výstrahou ohledně ho*en na sociálních sítích, chlape. Zm*dá tě to a dá ti to představu, jaký chceš mít opravdu život a to může skončit úplně mimo mísu. Naneštěstí, mě to sežralo,“ prohlásil mladík sklesle. O youtuberovo zdraví se následně začali bát nejenom jeho bližní, ale i fanoušci, uvedl britský list Daily Mail.

Našli jeho mobil, peněženku a Nintendo

Prosím, buď v pořádku, nemůžeme tě ztratit,“ napsal na sociální síť jeden z nich. „Milujeme tě z hloubi svých srdcí,“ uvedl další. Strach o Desmonda se zvýšil poté, co byl minulou středu nalezen jeho mobil, peněženka a konzole Nintendo Switch na Manhattanském mostě. Vše nasvědčuje tomu, že depresí ztrápený Newyorčan z něj skočil vstříc smrti a konci svým chmurám.

Expřítelkyně: Měl deprese

Jeho tělo bylo totiž v úterý 25. června nalezeno v řece bez známek života. „S lítostí oznamujeme, že Desmond Amofah aka Etika byl nalezen mrtvý,“ informovala policie na twitteru. Youtuberova někdejší přítelkyně, která s ním byla ve vztahu v letech 2011 až 2017, prohlásila, že měl Etika v minulosti často psychické problémy a byl kvůli nim několikrát hospitalizován. Naposledy v dubnu.

anonymi01 ( 27. června 2019 17:04 )

Paráda

antismejd ( 26. června 2019 17:57 )

Konec jednoho šuspajtla.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání