Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Rekordní nákupy aut před dovolenou: V síti AAA Auto prodali nejvíce vozů v historii

AAA AUTO zaznamenalo rekordní týdenní prodej ojetých aut.
AAA AUTO zaznamenalo rekordní týdenní prodej ojetých aut.  (Autor: AAA Auto)
26. června 2019
10:42
Prezentace klienta: Toto není redakční text. Redakce Blesku nezodpovídá za jeho obsah

Skupina AURES Holdings v uplynulém týdnu od 17. do 23. června prodala v mezinárodní síti autocenter AAA AUTO nejvíce vozů v historii za sedm dní, celkem 1900. Společnost také oproti předchozímu týdnu zaznamenala nárůst internetových poptávek, a to zejména z mobilních zařízení.

„Zdá se, že největší vrchol letošní jarní sezony začal teprve minulý týden. Prodej 1900 vozů ve skupině v jednom týdnu je navíc rekordně vysoký za celou dobu 27leté existence společnosti. Údaje o extrémně vysoké návštěvnosti webových stránek a počty vyplněných poptávkových formulářů navíc dávají tušit, že nárůst bude ještě dále pokračovat,“ uvedla Karolína Topolová, generální ředitelka AURES Holdings, provozovatele sítě autocenter AAA AUTO.

Nejprodávanějšími vozy v České republice v uplynulém týdnu byly tradičně Škoda Octavia a Fabia, následované VW Passat, a dalšími dvěma škodovkami, Rapidem a Superbem. Celkem se zde prodalo 1100 aut. Podobně se z hlediska pořadí značek prodeje vyvíjely na Slovensku, jen Octavia si prohodila místo s Fabií. V Maďarsku byl nejprodávanější Ford Focus, v Polsku Renault Megane.

novlibor ( 6. července 2019 16:16 )

Měl jsem problém s převodovkou, kdy byl problém zařadit 2 kvalt a nebylo to dlouho od zakoupení auta, áčka opravu uznali a do týdne jsem zase jezdil, takže taky spokojenost.

Hlobil ( 5. července 2019 08:25 )

Čekal bych že v prodejnosti bude vévodit i Hyundai, protože je také dost rozšířená. V autobazaru jich měli tolik, že jsem měl problém si vůbec vybrat Srovnával jsem cenu za novou a za ojetou (s nájezdem 1tis km) a rozdíl opravdu dost velký.

Leppy ( 4. července 2019 21:16 )

Je pravda, že jsem s nima byl taky spokojenej, sice už je to asi tři toky, ale na autě se skoro nic od té doby nedělalo.

Strike1 ( 3. července 2019 15:42 )

Byl jsem se u nich kouknout na novější auta v dieslu a musim říct, že jsou ty ceny celkem pěkný. Výbava ve většíně autech ta lepší, nájezd celkem malej na diesla a cena akceptovatelná, alespoň pro mě

Datel7 ( 2. července 2019 11:07 )

Sice jsem si auto nekupoval teď, ale také jsem se svou Oktávou spokojenej. Je to jedno z nejrozšířenějších aut u nás a servis je na každém rohu. Cena byla na výbavu dobrá, tak jsem rád, že jsem do ní tehdy šel.

Zobrazit celou diskusi