Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

10. výročí smrti Michaela Jacksona: Co dělají jeho děti? Modelka, motorkář a bojovník!

/
  • 10. výročí od smrti Michaela Jacksona: Nikdo z dětí krále popu se nepotatil.
    26. června 2019 ● 12:15

    Když se na počátku července 2009 konalo poslední rozloučení s Michaelem Jacksonem (†50), od jehož smrti včera uplynulo přesně 10 let, obletěly celý svět dojemné fotografie jeho tří zdrcených dětí. Potomci krále popu se tehdy poprvé společně ukázali bez roušek a masek. Za ta léta se toho dost změnilo, a nejvíc právě Prince, Paris a Blanket. Vyrostli, dospěli a každý se protlouká životem zcela jinak. Nikdo z nich se ale »nepotatil« a neuchvacuje zděděnými muzikantským talentem.

  • 1.

    Paris (21)

    Jméno: Paris-Michael Katherine
    Matka: Debbie Rowe (60), druhá manželka

    Ze všech tří sourozenců byla a je světu nejvíc na očích. Po smrti otce si zakusila deprese, závislost na drogách i několik pokusů o sebevraždu. Nakonec se ze všech problému vyhrabala. V roce 2017 podepsala smlouvu s prestižní agenturou IMG Models, kromě modelingu se občas věnuje i herectví a zpěvu, avšak v míře tak minimální, že o navazování na titánskou otcovu kariéru nemůže být řeč...

    Paris Jackson
    Autor: Profimedia

  • 2.

    Prince (22)

    Jméno: Prince Michael I.
    Matka: Debbie Rowe (60), druhá manželka

    Prince letos úspěšně zakončil studia na vysoké škole, stal se bakalářem v oboru obchodní administrativa. Založil charitativní organizaci Heal Los Angeles, je velkým fanouškem motorek, psů a cestování.

    Podpořit Prince dorazila i jeho babička Katherine.
    Autor: Instagram

  • 3.

    Blanket (17)

    Jméno: Prince Michael II.
    Matka: Neznámá

    Prince Michael II. je známý pod přezdívkou Blanket (česky deka), právě dekou jej totiž otec na veřejnosti zakrýval. Mladík, jenž si dnes říká Bigi, byl tím miminkem, které Michaelovi v roce 2002 málem vypadlo z balkonu hotelu v Berlíně. Chodí na střední a učí se bojová umění.

    Nejmladší syn Michaela Jacksona Bigi "Blanket" Jackson (vpravo) se výjimečně objevil na veřejnosti na promoci svého staršího bráchy Prince (vlevo).
    Autor: Instagram

    Fotogalerie
    43 fotografií

Články odjinud

Dnešní horoskopy