Plastikové panence Barbie podobná playmate Lela Ceterová se na sociálních sítích pochlubila, že si v době svého požehnaného stavu vařit nehodlá. Naopak, rozhodla se, že si nechá jídlo dovážet od firmy, která nabízí širokou škálu různých dietních programů. Přestože by těhotná plavovláska měla dbát spíše na zdraví své a zdraví svého dosud nenarozeného dítěte, ona se chce podle všeho stravovat dietně i v době, kdy jí roste pod srdcem miminko drsného zápasníka v Oktagonu Karlose Vémoly.

„Ty hlavně jez a jez! Žádné diety nepotřebuješ, hlavně ať je miminko silné a zdravé,“ podivují se nad tímto poněkud neobvyklým krokem její fanoušci. Marně se jim Lela snaží vysvětlit, že jde jenom o vyváženou stravu, co dodá vše potřebné nejenom nastávající mamince, ale i jejímu potomkovi, a ona přitom mohla zůstat „fit mummy“. Koneckonců to je právě Lelino notně upravené tělo, které Vémola tolik obdivuje, a proto nejspíš není divu, že se Lela nechce vzdát svých dokonalých křivek. Tím spíše teď, když se její postava začíná měnit!

Byť to může vyvolávat dojem, že se Lela na přírůstek do jejich rodiny čítající dva psy, srnečka a botky z liščí kůže, příliš netěší, opak je pravdou. Na svém instagramu si často pochvaluje, jak úžasný pocit je „být v tom“ a nechávat se opečovávat láskyplným partnerem. „Je to neuvěřitelný zážitek. Těhotenství mi dává pocit výjimečnosti. Už teď miluju to naše miminko v bříšku. Tatínek Karlos nás neustále překvapuje a zpříjemňuje naše společné chvíle,“ chlubila se Lela před několika málo dny u snímku, kde má plné ruce tašek těch nejznámějších (a nejdražších) módních značek.

VIDEO: Karlos Vémola o Lele: Ideální je, když já vařím a moje Bond girl umývá nádobí.

Fotogalerie
75 fotografií