Při prvním pohledu na fotografie zaujme skvělá postava české modelky. To ale není hlavní důvod, proč Kačerová fotografie na instagram zaslala. Skrze spodní díl plavek se jí totiž ven dere ochlupení! „Hledám svou žiletku, ne dělám si srandu, vím přesně, kde je," napsala kontroverzní modelka ke svému snímku. 

Kačerová se zkrátka s ničím nepáře a nemá problém sdílet pro mnohé naprosto nepřijatelné fotografie. To se ovšem dost často setkává s kritikou, stejně jako v tomto případě. „Co si asi řekne tvůj syn, až to uvidí," napsal k fotografii jeden z fanoušků. „Že mě miluje," odpověděla mu obratem modelka, která je zároveň maminkou tříletého Luky, kterého jí pomáhal vychovávat zesnulý přítel DJ Avicii. 

„Nejvíc vystihující slovo pro tohle je ,slavomanka'. Vrať se zpátky do reálného světa, kde lidé mají skutečná zaměstnání. A začni něco dělat," nedržel se zpátky další z pobouřených fanoušků. Kritika ale nechává Kačerovou zcela chladnou, protože ta se objevuje téměř u každého jejího příspěvku. 

Nutno podotknout, že spousta komentářů je také pozitivních a oslavujících její odvahu. „Jsi skvělá! Ženské tělo v té nejpřirozenější kráse, přijde mi k smíchu, kolik lidí pobuřuje něco tak pravdivého! Můžou ale zalézt zpátky pod kámen, zatímco ty jsi svá! Terezo, jsi prostě úžasná," vychvaluje modelku jedna z jejích fanynek. 

VIDEO: Česká modelka a mrtvý Avicii (†28): Vychovávali syna a chtěli další dítě!

Video
Video se připravuje ...

Česká modelka a mrtvý Avicii (†28): Vychovávali syna a chtěli další dítě! Blesk TV

Fotogalerie
71 fotografií