Nová původní minisérie Linka, odehrávající se v napínavém prostředí dispečinku záchranářů, se pokusila nahradit na TV Prima úspěšný seriál Modrý kód. Přestože zprvu měla velice slušně našlápnuto, postupně ztrácela své příznivce, až ze špice sledovanosti během pondělního večera klesla na druhé místo s pouhými 895 tisíci diváků. A to šlo o předposlední díl, v němž se vztahy mezi hrdiny patřičně vyostřovaly!

Porazila je repríza detektivního seriálu Policie Modrava, který vysílala TV Nova. Napínavý případ umučeného lichváře, jenž vyšetřovali zkušení kriminalisté v podání Filipa Tomsy (35) a Soni Norisové (45), přilákal k televizním obrazovkám téměř milion diváků, tedy 972 tisíc. Jejich příběh zkrátka zaujal více než soukromá dramata policistů, hasičů a záchranářů, s nimiž nejsou spokojení ani televizní diváci, co si stěžují na chatrný děj, ani odborníci, kteří práci v daném oboru rozumí.

Na třetím místě se umístil komediální Okresní přebor popisující šlamastyky sportovních nadšenců z venkovského fotbalového klubu TJ Slavoj Houslice. Ten na Nově zaujal na 566 tisíc lidí. Daleko za ním pak zůstaly primácké Poklady z půdy, Reportéři ČT nebo Vraždy v kruhu s Ivanem Trojanem (54) a Richardem Krajčem (42) v hlavních rolích. Česká televize se tak umístila až na úplném konci žebříčku pondělní sledovanosti…

VIDEO: Nejsledovanějším pořadem se stala Policie Modrava.

Video
Video se připravuje ...

Policie Modrava Kristýna Léblová, Lukáš Červený, TV Nova

Fotogalerie
51 fotografií