Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Hosté porušili pravidla Gottovy oslavy: Co Slavíkovi donesli za dárky k narozeninám?

/
  • Copak asi dostal Karel Gott od svých hostů za dárečky?
    23. června 2019 ● 18:52

    Na párty k narozeninám největší hvězdy české hudební scény se sešli snad všichni, co u nás něco znamenají! Hosté v pozvánkách dostali od manželky Karla Gotta (79) zákaz nosit mu dárky. Jenže skoro všichni to porušili. Kdo vlastně přišel a co Karlovi přinesl?

  • 1.

    Lucie Bílá (53)

    „Karlovi přeji ještě jednou tolik let a zdraví… A aby si užil dnešní den, který je hlavně o něm. Aby z něj neměl trému, protože Ivanka mi říkala, že ji má,“ svěřila při příjezdu mnohonásobná držitelka ocenění Zlatý slavík Lucie Bílá. Následně ukázala dárek: z dekoltu vytáhla ručně vyráběný přívěsek. „Aby ho ochraňoval na cestách. Karla požádám, aby si ho vytáhl sám,“ smála se.

    Lucie Bílá
    Autor: Blesk

  • 2.

    Marta Kubišová (76)

    „Než jsem na tu oslavu jela, zjišťovala jsem si, jestli tam bude dostatek vody. Úplně zbytečně jsem se líčila, protože v tomto počasí je make-up okamžitě pryč. Karlovi přeju, aby se mu toto léto povedlo,“ prohlásila zpěvačka Marta Kubišová, která Gottovi k narozeninám zapěla hit Nepiš dál. Na místo dorazila ve velkých bolestech – při nedávné nehodě si pohmoždila bránici.

    Marta Kubišová
    Autor: Blesk:Machan, Pátek, Kundrát - Czech News Center a.s.

  • 3.

    Eva Pilarová (79)

    Z oslavy svého kolegy, kterému přinesla oblíbený ruský kaviár, odešla oblíbená šansoniérka Eva Pilarová mezi prvními, protože se necítila dobře. „Dorazila jsem jen proto, že šlo o Karla. Jinak bych zůstala doma odpočívat. Dlouho jsem se nezdržela, protože jsem opravdu unavená. Ale šťastná, že jsem tu alespoň chvíli byla,“ řekla viditelně vyčerpaná zpěvačka.

    Eva Pilarová
    Autor: Herminapress

  • 4.

    Václav Neckář (75)

    „Moc děkuji Ivance, že si vzpomněla a pozvala nás. Těšíme se na kamarády z branže. Jako dar jsem přinesl sám sebe a rád Karlovi zazpívám. Dodnes vzpomínám, jak jsem jezdil k jeho rodičům na kafe, poslouchali jsme spolu gramodesky a tam jsem ho učil tancovat,“ řekl zpěvák Václav Neckář Blesku.

    Václav Neckář
    Autor: Blesk

  • 5.

    Richard Genzer (52)

    „Já jsem nekoupil dárek, ale přinesl jsem štětec. Myslím, že Karel moc nepije… Doufám, že to nikdo nebude interpretovat, že jsem mu přinesl štětku,“ řekl Blesku bavič a někdejší tanečník skupiny UNO Richard Genzer, kterého doprovázela přítelkyně Pavla.

    Richard Genzer s přítelkyní
    Autor: Herminapress

  • 6.

    Martina Formanová (53)

    „Vlastně nevím, co mu mohu popřát. Pojí nás tak dlouhé přátelství, že to není jen o pár slovech. Spíše to bude o těch hezkých chvílích, zážitcích a o večerech, které jsme měli i s Ivankou a Milošem,“ svěřila Blesku bývalá Gottova přítelkyně Martina Formanová, spisovatelka a vdova po oscarovém režisérovi Miloši Formanovi (†86).

    Martina Formanová
    Autor: Blesk

  • 7.

    Dana Morávková (47) a Petr Malásek (55)

    „Káju miluji od čtyř let a znám všechny jeho písně,“ svěřila se herečka Dana Morávková při příchodu na Karlovu oslavu. „Nevědomě porušuji Ivanin zákaz cokoliv na oslavu nosit, její esemesku jsem nedočetl,“ prohlásil hereččin manžel, muzikant Petr Malásek, jenž přinesl láhev dobrého pití, a dodal, co Slavíkovi ze srdce přeje: „Aby byl dlouho zdráv a mohl jít za štěstím…“

    Dana Morávková s manželem
    Autor: Herminapress

  • 8.

    František Janeček (74)

    „To, co měl Karel v branži obsáhnout, to už vše obsáhl! Mám s ním ty nejkrásnější vzpomínky.  Karla miluje i moje dcera, nejvíce píseň Včelka Mája,“ pronesl při příchodu bývalý Gottův manažer František Janeček, kterého doprovázela jeho partnerka Tereza Mátlová (40).

    František Janeček s partnerkou a dcerkou
    Autor: Herminapress

  • 9.

    Jiřina Bohdalová (88)

    „Snad konečně dneska dostanu odpověď, proč si mě vlastně Karel nikdy nevzal. Vlastně ani nevím, jestli někdy chtěl. Dostane ode mě pusinku, to můžu slíbit už teď,“ svěřila při příchodu dobře naladěná herečka Jiřina Bohdalová, která se pak na oslavě vydržela bavit do pozdních nočních hodin.

    Jiřina Bohdalová
    Autor: Herminapress

  • 10.

    ...a další

    Na další gratulanty, kteří si nenechali ujít oslavu narozenin oblíbeného českého zpěváka, se můžete podívat do naší galerie. Anebo na video, v němž Štefan Margita (62) a Hana Zagorová (72) také prozradili detaily svých darů a gratulací...

    Video
    Video se připravuje ...

    Štefan Margita a Hana Zagorová: Prozradili detaily svých darů a gratulací! David Turek, Aleš Brunclík

    Fotogalerie
    87 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 7

ja-stana: Škoda, že to už dávno nezabalil. Teď už je jen směšný.

(23. 06. 2019 22:38)

ja-stana: Slet komunistických přisluhovačů.

(23. 06. 2019 22:17)

a-z-: Slet zombie.

(23. 06. 2019 19:56)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy