Díky tomu, že Jaromír Jágr oficiálně přiznal konec vztahu s mladou modelkou Veronikou Kopřivovou, o němž se už dlouhé měsíce spekulovalo, oficiálně se stal nejžádanějším „starým mládencem“ v českém šoubyznysu. Není divu, že o něj byl na oslavě osmdesátých narozenin českého barda Karla Gotta (80) náramný zájem, po jeho boku se během večera vystřídala například moderátorka Daniela Písařovicová (40), herečka Eva Holubová (60) či Lucie Borhyová. A právě tohle setkání bylo lehce pikantní – právě s ní totiž před mnoha lety prožil velice divokou a živočišnou romanci.

V Divadle Na Jezerce se Jágr s Borhyovou přivítal polibkem a pak si vydrželi velice dlouho povídat. Na první pohled bylo vidět, že se oba skvěle baví, neustále se na sebe široce usmívali a nenápadně i dotýkali. Vydrželi spolu až do doby, než se mnohokrát oceňovaný útočník odebral v pozdních nočních hodinách (anebo v brzkých ranních, podle toho, jak berete čtyři hodiny ráno) domů. Sám.

„S Luckou jsem neměl moc času se nějak bavit, až ke konci, přesně to, co jste vyfotili. Byla to dvouminutová záležitost, před týdnem jsme spolu měli dělat nějakou akci, nakonec to ale nedopadlo, protože by to ani nebylo rozumné,“ vykrucoval se Jágr. Proč, to však už neupřesnil...

Hokejista s dresem číslo 68 s oblíbenou nováckou moderátorkou nikdy pořádně nechodil, spíše než o vážný vztah šlo o letní flirtík v roce 2004. Jágr se tehdy do půvabné blondýnky naprosto pobláznil a byl dokonce přistižen novináři, kterak přelézá ke své vyvolené jedné noci plot. „Lásku na první pohled člověk nezažije mockrát, ale tohle byl přesně ten případ. Jak jsme se potkali, bylo nám jasné, že tam něco je. Zaujaly mě jeho oči. A pak i názory,“ prohlašovala tenkrát zamilovaná Lucie. Krátká romance ovšem zanikla stejně rychle, jako zahořela.

VIDEO: Jágr a Borhyová se na Gottově oslavě skvěle bavili

Video
Video se připravuje ...

Jágr a Borhyová se na Gottově oslavě skvěle bavili David Turek, Aleš Brunclík

Kniha Náš Karel je k dostání za 59 Kč a lze ji objednatna internetu.

 5739835:gallery:true:true

Fotogalerie
145 fotografií