Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Místo smrtelné nehody tří lidí (†51,†48 a †64): Šílenec tam vybržďoval vůz

Autor: chal - 
22. června 2019
19:43

Necelých 24 hodin po tragické nehodě, při které zemřeli tři lidé, mohlo na stejném úseku dojít k dalšímu neštěstí! I tentokrát šlo o nebezpečné předjíždění přes plnou čáru v zatáčce. Páteční incident navíc pirát korunoval vybržďováním! K jeho smůle vše zaznamenala palubní kamera auta čtenáře Blesku.

Nepřehledný úsek silnice I/11 u Neplachovic na Opavsku jako kdyby přitahoval šílené řidiče a hazardéry se životem. Jen den po čtvrteční nehodě, při níž zemřeli děda Jaroslav (†51), babička Vlaďka (†48) i viník nehody (†64), jen o kousek dál málem došlo k další vážné havárii!

A znovu v tom měl prsty blázen, který nebezpečným předjížděním riskoval svůj život i životy ostatních řidičů. Blesku se s nepříjemným zážitkem svěřil čtenář Milan z Velkých Heraltic, který má vše nahrané na palubní kameru.

Milan se v pátek kolem sedmé večer vracel se ženou z Opavy, kde byli na nákupu. „Když jsme přejížděli tragické místo, tak mi žena začala vyprávět o nehodě. Ani to nestačila doříct a mohli jsme mít nehodu také,“ řekl Milan Blesku.

Ve zpětném zrcátku si všiml auta se dvěma mladíky, jak ho začalo předjíždět přes plnou čáru před zatáčkou. Milan šílence pořádně vytroubil, tomu se to ale ani v nejmenším nelíbilo.

Ani ne 24 hodin po smrtelné nehodě tří lidí se našel další pirát, který v tomto úseku před zatáčkou a přes plnou čáru předjížděl a nakonec dupnul na brzdy,“ popsal čtenář incident.

Mladík Milana vybrzdil v nepřehledném úseku mezi dvěma zatáčkami, kde auta rozhodně nejezdí padesátkou. A to vše jen proto, aby mohl vystrčit ruku z okénka a na Milana ukázat pár posunků. Teprve pak se blázen znovu rozjel.

Silnice byla naštěstí prázdná, takže nedošlo k nejhoršímu. „Já to nakonec ubrzdil, ale kdyby jel někdo v protisměru, tak tady máme další tragédii. Ještě, že máme novější auto vybavené asistenty, takže mi adaptivní tempomat začal brzdit sám,“ doplnil šokovaný řidič.

V Milanově případě naštěstí vše dopadlo dobře, zvažuje ale záznam z palubní kamery předat policistům, aby si na bezohledného řidiče posvítili. Tentokrát se naštěstí nic vážného nestalo, ale kdo ví, kdy zas za podobný manévr někdo nevinný zaplatí životem?

mikimaus321 ( 23. června 2019 07:40 )

Kamioňák v Německu dostane možná doživotí a co tohle hovado,nejlépe ho někde dojet a rozbít mu hubu určitě to je nějaký 40 kilový frajírek

kuniksicht ( 23. června 2019 04:38 )

Samoz­řejmě,­jednoz­načně předat záznam policii. Tady je třeba v takových případech začít zadržovat ridicaky na 6 mesicu, potom prezkouseni na dopravním inspektoráte. Tohle pokuty nespravim.

Medusa ( 23. června 2019 00:27 )

Nic proti, ale pán trochu parazituje na předchozí nehodě. Nic proti, ale takovýhle prasácký předjíždění je v Praze, velkejch městech a jejich okolí na denním pořádku. Neřikám, že je to o.k., taky mě to sere a párkrát už to bylo vo fous, ale... Kdo s tím neumí pracovat, ať jezdí na autodromu na Matějský. A když už, tak do pr. žádnou moravštinu do videa. Ten akcent je příšernej 🥴🤮🤮🤮🤢🤮

kuniksicht ( 22. června 2019 23:40 )

Samoz­řejmě,­jednoz­načně předat záznam policii. Tady je třeba v takových případech začít zadržovat ridicaky na 6 mesicu, potom prezkouseni na dopravním inspektoráte. Tohle pokuty nespravim.

Radek Lehovec ( 22. června 2019 21:47 )

Bohužel v takových případech ani policie nepomůže. Není všemocná. Každý musí začít sám u sebe ! Obdobné situace člověk zažívá denně.. Chce to začít přemýšlet a trochu se ovládat. Rychle to umí každý, ale zastavit jen řidič.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání