Když se Jágr v pátek 21. června objevil u Divadla na Jezerce, na pohled nevypadal, že by měl zrovna slavnostní náladu. Trochu se mračil a kabonil tvář a, ačkoliv mu nelze upřít, že se na akci oblékl vskutku elegantně, černé sako, tmavé kalhoty i šedé triko působily trochu pohřebním dojmem.

Ostatně zdálo se, že hokejista nemá ani moc zájem se bavit s přítomnými novináři. Pravděpodobně se bál, že padne nějaká otázka na ožehavé téma – jeho nedávný rozchod s modelkou Veronikou Kopřivovou (28). Ten oznámili jen před pár dny a od té doby už je navíc blondýnka vídána po boku modela Miroslava Dubovického (27), s nímž nově randí. 

Sportovec přiznal, že je rád, že měl šanci přijít. „Co můžete přát Mistrovi? Hlavně, aby se mu splnilo, to si ON přeje. To je nejdůležitější samozřejmě,“ řekl Blesk.cz pochmurným hlasem. Naštěstí hned vzápětí se usmál a rozzářil, když přiznal, že jeho nejoblíbenější písní od Gotta je ‚Být stále mlád‘.

A i když manželka Slavíka Ivana Gottová (43) dopředu všechny hosty prosila, aby jezdili bez dárků, Jaromír se toho nedržel a naopak si pro oslavence připravil poměrně velké překvapení. „Za chvíli přijedou. Hlídejte je, kdyby to náhodou tady někdo chtěl vzít,“ vtipkoval dokonce hráč pyšnící se číslem 68 na dresu a očividně mu opravdu trochu nahánělo strach, jestli dárek skutečně dorazí.

Co přesně ale vlastně pořídil, neprozradil. Každopádně se snad na akci v Divadle Na Jezerce dobře bavil a mohl tak alespoň na čas zapomenout na zlomené srdce a všechny starosti, které ho v současnosti trápí.  

VIDEO: Jaromír Jágr na mejdanu Gotta: Strach o dárky...

Video
Video se připravuje ...

Jaromír Jágr na mejdanu Gotta: Strach o dárky David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
61 fotografií