Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

„Lámal mi kosti. Bil mě, až jsem potratila.“: Simonu 11 roků týral manžel! Policie případ vyšetřuje 5 let!

Autor: rc - 
21. června 2019
20:13

Zlomená žebra a ruka, prasklý bubínek. Jedenáct let Simona M. čelila domácímu násilí. Bod zlomu nastal ve chvíli, kdy její manžel vztáhl ruku na malou dcerku. Zavolala policii a podala na něj trestní oznámení. Vyšetřování případu z roku 2013 však policie stále ještě neuzavřela.

V roce 2013 Simona M. pocházející ze Slovenska uspávala svého malého synka. Její dcerka dávala nádobí do myčky v kuchyni. Najednou uslyšela velkou ránu a tak se běžela podívat, co se stalo. „Když jsem přišla do obývacího pokoje, našla jsem tam sedět svého manžela. Na otázku co se stalo, odpověděl, že nic.  Šla jsem za dcerou do pokoje a našla jsem ji plakat s napuchlou nohou. Řekla, že dávala do myčky nádobí hlasitě a na to se můj muž rozzlobil, chytil ji pod krkem a hodil na stůl,“ napsala Simona na facebook. O jejím případu následně informoval slovenský portál tvnoviny.sk. Takto podal její příběh.

Simona svého manžela konfrontovala. „Začal mě bít pěstmi a následně mi hlavou mlátil o stěnu. Nikdy nezapomenu ten jeho úsměv, když mě bil,“ svěřila se Simona, která se v tu chvíli rozhodla, že začne konat. Manželovu násilnickému chování čelila už dlouhých jedenáct let. Pokaždé však, když ji uhodil, tak se jí následně omluvil a slíbil, že se to víckrát nestane. Jednou skončila v nemocnici se zlomenými žebry, podruhé s frakturou ruky a nohy, jindy s prasklým bubínkem. Manžel ji dokonce napadl, i když byla těhotná. Tehdy přišla o dítě.

Simona však byla jako v pasti. Neměla kam jít a komu se svěřit. „Nikdo mě nevyslechl. Tady v okolí ani nikoho nemám. Rodinu mám daleko. Také jsem se velmi bála, že kdybych odešla, přišla bych o syna,“ řekla Simona pro tvnoviny.sk. V roce 2013 však neskončila v nemocnici sama. Vedle ní seděla její bezbranná dcera. Po incidentu Simona vyhledala pomoc právničky.

„Za pár dní mi zavolal a prosil mě, aby dcera na policii řekla, že si to vymyslela, a já abych všechno stáhla. Když jsem řekla ne, začalo hledání svědků a pomlouvání, které trvá dodnes,“ uvedla Simona v příspěvku na sociální síti. Soud nakonec rozhodl, že se k ní ani její dceři manžel nesmí přiblížit. Syna si však bere na víkendy.  

Simona ale stále za minulostí nemůže udělat tlustou čáru. Případ totiž nadále vyšetřuje policie. „Myslela jsem, že když seberu poslední sílu a zavolám policii, tím se to skončí. Ne, neskončí, začíná další peklo. A nejen pro mě, ale i pro lidi, kterým na mě záleží a pomáhají mi,“ napsala Simona.

europa ( 22. června 2019 06:39 )

Madam je blbá, až to bolí. Kdyby od něj odešla hned na začátku, mohla těch 11 let žít normální život. Těchto "chuděrek" mi nějak není líto, můžou si za to samy. Co je to za ženskou, když se nechá mlátit 11 let? Blbka, nic jiného. Chudáci její děti...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání