Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

95 korun za metr čtvereční v Praze? Jde to, ale musíte vyžadovat komfort a luxus

28. června 2019
00:00
Prezentace klienta: Toto není redakční text. Redakce Blesku nezodpovídá za jeho obsah

Znáte “Véčko”, které změnilo panorama Prahy na pankrácké pláni? Možná by vás zajímalo, co se tam vlastně děje. Zbrusu nová rezidenční budova V TOWER, Prague na pražském Pankráci je již pár měsíců hotová. Dělníky vystřídali rezidenti a budova začala žít svým životem.

Bydlení ve „Véčku“ se liší od zbytku luxusní rezidenční výstavby v České republice. A to nejen díky panoramatickým výhledům na Prahu a okolí, které vám v dohledné době nikdo jiný nenabídne.

V TOWER, Prague je revoluční a hlavně zcela jiné bydlení, než známe. Špičkové technologie zajišťují ekologický chod celé budovy, ale také výrazně snižují provozní náklady bytů. „Máme v bytě velmi příjemně, ať už v zimě, nebo teď, když je venku skoro nesnesitelné teplo. A to díky nejnovějšímu systému chladících stropů. Navíc díky filtraci, která se používá i v nemocnicích, se dovnitř dostává čerstvý vzduch bez prachových a pylových částic, což představuje skvělý komfort pro naše alergické dítě,“ říká jeden z rezidentů.

Další zásadní odlišností je úroveň a kvalita servisu a služeb. Speciálně vyškolený personál, který je k dispozici 24 hodin denně sedm dní v týdnu, je nápomocen rezidentům v nejrůznějších oblastech běžných přání, ale i mimořádných potřeb. Samozřejmostí je přebírání doporučené pošty, zajištění úklidu a oprav v bytě. Personál ovšem také na přání zařídí vyžehlení košil, objedná čistírnu, zalévání květin v době dovolené, či vyvenčí čtyřnohého mazlíčka v době vaší dlouhodobé pracovní cesty. Jedná se o podobné služby, které známe z filmů či 5ti hvězdičkových hotelů. Část vyvolených to teď může zažít ve vlastním bytě v srdci Evropy.

Investor “Véčka” se učil od developera úspěšných rezidenčních mrakodrapů na New Yorském Manhattanu. Ten je jakýmsi pionýrem právě v poskytování prvotřídních služeb a concierge servisu u rezidenčního bydlení. Právě dokonalý servis se tak stal jedním z pomyslných pilířů V TOWER, Prague. A kolik stojí tenhle luxus? „Navzdory špičkovému servisu nejsou poplatky nijak astronomické. Dům byl projektován, aby splnil nejpřísnější LEED Platinum Certifikaci (certifikace zelených budov; poznámka redakce). Za svůj 160 metrový byt platím 15 200 Kč měsíčně, tedy 95 Kč za čtvereční metr, a to včetně topení a chlazení, poplatků za klubové patro včetně bazénu a sauny, concierge a všech dalších služeb, kromě vlastní elektřiny a internetu,“ vysvětluje jeden z nových majitelů bytu.