Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Velkolepá oslava Slavíkových osmdesátin: Gottovi se omlouvají pozvaní hosté!

/
  • Dnešní velkolepá oslava Gottových osmdesátin se komplikuje: David a Ztracený poslali omluvenky! A nejsou jediní
    21. června 2019 ● 05:00

    Vybrali špatný termín, nebo prostě nešlo, aby byli na párty všichni, které Karel Gott chtěl? Na dnešní předčasnou oslavu jeho 80. narozenin dnes totiž do pražského Divadla Na Jezerce nedorazí několik jeho blízkých kamarádů a kolegů. A tak místo darů momentálně zpěvák spíše přijímá omluvenky.

  • 1.

    Nepřijde vůbec - Michal David (58)

    „Mám v pátek večer koncert v Tvrdonicích na jihu Moravy, tak jsem natočil zdravici s gratulací. Je mi to líto, za Karlem ale určitě zajedu. Do jeho narozenin je času dost,“ řekl Blesku Michal David (58).

    Karel Gott v týdnu pokřtil novou desku Michala Davida.
    Autor: Aha! – Martin Přibyl, Karel Kopáč

  • 2.

    Nedorazí ani Marek Ztracený (34)

    Koncert zase na severní Moravě má dnes večer také Marek Ztracený (34), který pro oslavence loni napsal hit Ta pravá. „Vystupuji ve Velkých Losinách a do Prahy se vrátím až kolem třetí hodiny ranní. Je mi to líto,“ svěřil zpěvák, který také poslal přes Gottovu manželku Ivanu (43) natočenou narozeninovou gratulaci.

    Marek Ztracený na cenách Anděl
    Autor: Pavel Machan

  • 3.

    Jiří Suchý (87) - Přijde později

    Mezi ty, kteří po svých kšeftech dorazí na oslavu později, bude patřit např. Jiří Suchý (87), jehož čeká představení v Semaforu. 

    Suchý je stále ve formě.
    Autor: Foto Aha! – Martin Přibyl, Jana Pertáková

  • 4.

    Helena Vondráčková (71)

    Později přijde i zpěvačka Helena Vondráčková (71), která má dnes svůj narozeninový koncert.

    Helena Vondráčková si vzala šaty s hlubokým výstřihem.
    Autor: Marek Pátek

  • 5.

    Dagmar Havlová (66)

    Podle informací Blesku se z oslavy omluvila také bývalá první dáma Dagmar Havlová (66) s tím, že ji trápí zdravotní problémy. 

    „Bohužel, je to pravda. Nemohu se proto zatím účastnit ani zkoušek v divadle, ani narozenin pana Karla Gotta,“ napsala Blesku Dagmar Havlová.

    Během 12 let Dagmar Havlovou potkalo devět přiznaných zdravotních komplikací.
    Autor: Foto Aha! – David Kundrát, Daniel Černovský, Divadlo na Vinohradech, ara

  • 6.

    Drobný dostal stopku

    Na oslavu má zakázáno přijít původně pozvaný zpěvák Milan Drobný (74). Gotta a jeho ženu naštvalo, že v nové knize Blesku Náš Karel popisuje, jak mu měl bývalý Slavíkův řidič Olda Havránek (†78) říct, že zpěváka jeho žena bije. „Karel Gott vám vzkazuje, že je vámi naprosto zhnusen a chce se mu z vás zvracet. Extrémně lituje toho, že si vás pozval domů, do svého soukromí. Jste pro něj největším zklamáním v životě. Vaše neustálé vytrubování soukromých informací z rodiny Karla Gotta bohužel přimělo pana Gotta změnit jeho původní rozhodnutí pozvat Vás na jeho soukromou oslavu narozenin. Karel Vás tam nechce vůbec vidět!!!“ reagovala Slavíkova mluvčí Aneta Stolzová (37).

    Milan Drobný
    Autor: Pavel Machan

  • 7.

    Jan Hrušínský o tajné párty: Zeman a Babiš NE!

    Principál Divadla Na Jezerce Jan Hrušínský (64) je rád, že se bude slavit v jeho divadle, a zároveň veřejně vystupuje proti prezidentovi Miloši Zemanovi (74) a premiérovi Andreji Babišovi (64). „Považuji za poctu, že si Karel Gott pro konání večera se svými přáteli zvolil Divadlo Na Jezerce a rád jsem mu je k tomuto účelu zapůjčil. Seznam pozvaných hostů je zcela v režii managementu pana Gotta. Prezident ČR, premiér ani  žádní jim blízcí politici na Jezerce nebudou,“ sdělil Hrušínský.

    Herec Jan Hrušínský.
    Autor: D. Kundrát, M. Hykl, archiv Blesku

    Kniha Náš Karel vydaná k narozeninám Slavíka je k dostání za 59 Kč a lze ji objednatna internetu.

    5739835:gallery:true:true

    Fotogalerie
    76 fotografií

Články odjinud

Dnešní horoskopy