Zpěvák Standa Dolinek teď nezažívá nejveselejší životní období. Před čtyřmi týdny se totiž rozpadl jeho dlouholetý vztah. „Nebudu zacházet do detailů, byl to prostě klasický rozchod, kdy se dva lidé po letech rozejdou. Nic, co by nezažili i jiní,“ posteskl si Dolinek v rozhovoru pro eXtra.cz. „Stává se, že se po letech partneři rozejdou, a nevyhnulo se to ani nám.“

Přestože se Dolinek po nevydařeném vztahu odstěhoval z Ostravy do nedaleké Opavy, necítí ke svému ex žádnou zášť. „Měli jsme krásný vztah a jsem rád za každý den, který jsme spolu byli ve vztahu.“ Přesto však připouští, že ho to po devíti letech notně zasáhlo. „Kdybych řekl, že to nebolí, lhal bych. Ale jdu dál a snažím se přemýšlet pozitivně. Láska na konci vždycky bolí, každý člověk je zranitelný,“ myslí si.

„Dívám se dopředu, to je nejlepší recept, jak si věci moc nepřipouštět,“ svěřil se tenhle rodák z Vyškova se svým mottem. Drží se ho pravděpodobně celý život: po skončení SuperStar se totiž v hudební branži neudržel. „Dnes si rád zazpívám v koupelně, nebo u kamarádů na akci, ale živit se hudbou už nechci,“ přiznal Dolinek Blesku během nedávného setkání finalistů SuperStar. Nyní ho tedy místo zpěvu živí pojišťovnictví, v minulosti však pracoval i jako číšník.

VIDEO: Ani další finalista SuperStar, Tomáš Savka (35), na SuperStar příliš nevzpomíná a žije spíše přítomností

Video
Video se připravuje ...

Tomáš Savka už na SuperStar příliš nevzpomíná, žije přítomností a svou přítelkyní Jan Jedlička, hudba: Yellow

Fotogalerie
16 fotografií