Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Hrůzný objev na zahradě na Svitavsku: Pod dlažbou našli tisíce zubů!

Autor: ital - 
19. června 2019
20:47

K podivnému případu na Svitavsku přijeli policisté v sobotu dopoledne. Majitelé zahrady totiž nalezli pod dlažbou, kterou chtěli rekonstruovat, obrovské množství zubů. Bylo jich na 10 kýblů. Kdo mohl takovýto podklad použít, není známo.

Neuvěřitelný šok čekal na majitele zahrady, když se vrhli do rekonstrukce dlažby. To, co pod ní objevili, je vyděsilo natolik, že raději zavolali policii.

„Předmětem oznámení byl nález obrovského množství zubů. Dle oznamovatelky jich bylo na 10 kýblů. Majitelé je nalezli pod původní zahradní dlažbou při její rekonstrukci. Na první pohled tyto zuby vypadaly jako naprosto pravé,“ píše na stránkách policie Pardubického kraje.

Při podrobnějším přezkoumání se však zjistilo, že se nejedná o skutečné zuby, nýbrž o makety vyrobené z pryskyřice a vosku. Proč však někdo použil jako podklad pod dlažbu takovýto neobvyklý materiál, nad tím zůstává rozum stát.

bullshit ( 21. června 2019 13:21 )

Vytrhnul jsi mi to z pusy, celkem nic nepochopitelného.

krtekaorel ( 21. června 2019 10:24 )

Inteligentni redaktori napsali k fotkam "miliardy" ,hihihiiiii tisice jo, ale miliardy????

PPP150W ( 19. června 2019 23:40 )

A co je na tom hrůzného a nepochopitelného? Někdo měl prostě pytel umělých zubů, nevěděl co s nimi, tak je nasypal pod chodník jako zásyp.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání