Libor je s půvabnou finalistkou soutěže krásy roku 2014 Gábinou pět let. Takže svatba je jen vyústěním jejich vztahu. „Svatba určitě bude, ale kdy a kde ještě sám nevím. Jak se doslýchám, tak lidi okolo mě ví víc. Teď jedu moderovat do Ostravy na Zlatou tretru, pak budu celý festival v Karlových Varech a pak se uvidí. Zatím je dost času na plánování," řekl Blesku Bouček

On sice trochu mlžil, ale primácký TopStar přišel s informací, že svatba by se měla odehrát letos v srpnu a zřejmě v jednom penzionu u Prahy, který je vyhlášený dobrou kuchyní. Modelka Agáta Prachařová navíc v živém rozhovoru pro TopStar řekla, že je mezi pozvanými hosty na Liborově srpnové veselce. „O tom, kdo na naší svatbě bude a kdo ne, nevím ještě sám," dodal se smíchem nastávající ženich, který půvabnou blondýnku Gábinu poznal právě během soutěže Miss, kde působil jako moderátor.

Dlouho vztah tajili, ale už několik let tvoří stabilní pár, jenž spolu sdílí domácnost. Je jasné, že si Libor chce svůj velký den nechat pro sebe. Na rozdíl od první svatby se slovenskou moderátorkou Marianou Ďurianovou (42), která byla velkolepá - nechyběl vrtulník a bodyguardi. Vztah vydržel půl roku.

„První manželství byl totální rock ’n’ roll. Bláznivě zamilovaní, ani jeden jsme v tom neuměli chodit. A druhé? To jsem obyčejně zvoral. Na konci jsem se choval jako blázen. Dělal jsem velká gesta, ale už bylo pozdě. Jen já to nevěděl,“ netají se Bouček, který si v roce 2009 vzal za ženu právničku Janu. Po čtyřech letech oznámili rozvod.

VIDEO: Libor Bouček: Využil jsem poslední noci bez partnerky!

Video
Video se připravuje ...

Libor Bouček: Využil jsem poslední noci bez partnerky! Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
36 fotografií