Baculatá zpěvačka známá ze SuperStar Leona Černá Stříbrná, která ještě nedávno zářila na prknech divadla Broadway v roli královny Marie Terezy v Muži se železnou maskou, porodila 6. června svého druhého potomka.

Starší Theodorce tak přibyla mladší sestřička. „Tamarka je hodné děťátko, pláče, jen když chce mlíčko nebo se prostě jen tulit. A my se tulíme rádi, tak je vše zalité sluncem,“ pochlubila se webu Super.cz muzikálová hvězda. „Vynahrazuje nám to start po delším porodu a počátečním strachu o její zdraví,“ doplnila Leona.

Její porod byl totiž náramně náročný a panovaly během něj obavy o novorozencův život, rodiče se prý dokonce museli připravovat na nejhorší! „Postupovalo to pomalu. Na konci byla malá v porodních cestách a já ji musela dostat ven rychle bez kontrakcí. Nemohla ale chvíli dostatečně dýchat. Měla trochu horší výsledky a čekali jsme, jestli se bude zlepšovat, nebo naopak. Ale přes noc se to srovnalo,“ popisovala zpěvačka s mocným hlasem mrazivé okamžiky.

„Přišly jsme o první kontakt, který jsem si moc přála, ale když jde o zdraví, přehodnotíš všechno,“ tvrdí teď  Stříbrná. I přesto, že nedošlo k takzvanému „bondingu“, tedy nepřerušovanému kontaktu matky a dítěte v době těsně po porodu, jenž má mít významný vliv na kojení a vývoj miminka, vše funguje tak, jak má.

A starší Thea je prý malé Tamarce skvělým starším sourozencem! „Chová se k ní moc hezky, hladí ji, pusinkuje, stará se, jestli jí něco nechybí,“ líčí tmavovlasá umělkyně známá svými vlasovými experimenty. Já osobně jedu ještě na vlně hormonů. Občas se mnou zamává únava, ale to je nic proti tomu přívalu lásky.“

Největší oporou je jí v době, kdy občas mele z posledního, její partner Honza. „Ničeho se nebojí, stará se o holčičky a pomáhá mi všude, kde je potřeba. Pohladí a políbí v pravou chvíli. Takhle jsem si v pubertě představovala štěstí, ale neodvažovala jsem se v takový kompletní balíček vůbec doufat. Je neskutečné, že to opravdu žiju,“ dojímala se pro Super.cz zpěvačka, která přitom plánuje jenom velice kratičkou mateřskou dovolenou. Už v říjnu se totiž vrací zpátky na jeviště…

Fotogalerie
15 fotografií