Agáta Prachařová v pořadu Lenky Špillarové odpovídala na facebooku živě na otázky diváků a mezi nimi padlo několik dotazů i na bývalého fotbalistu Tomáše Řepku. I přesto, že sama Agáta říká, že nečte články o celebritách, o kauze s Tomášem Řepkou ví.

„Co říkáš na kauzu Řepky? Tu jsi snad sledovala ne," zeptala se Agáty primácká moderátorka. Ještě než ale začala odpovídat, musela uklidňovat svého syna Kryšpína (7), který mimo dohled kamer křičel: „Super!"

 „Je tady Kryšpín a protože je Slávista, tak se tomu vysmívá. Já to nechci moc komentovat. Mně je nějak všech lidí líto v týhle celý kauze a nevím koho víc," odpovídala Agáta. I přesto, že si s manželemJakubem Prachařem ze známé dvojice Kristelová - Řepka dělali v minulém roce na instagramu legraci, mezi Kristelovou a Prachařovou zlá krev není. 

Mám dobrý vztah s Kristelovou. Volala jsem jí. Já nevím, myslím, že je to celé moc velká věc, já se do toho nechci vůbec pouštět. Je mi líto jak Kristelový, tak Vlaďky, tak Řepky a i Řepkový, nebo jak se jmenovala ta první žena. Celé mi to přijde hrozně smutné," uzavírá Agáta. 

Pravdou zůstává, že Kristelová i Prachařová mají více společného, než by se mohlo na první pohled zdát. Obě dvě si totiž v minulosti našly muže, s nimiž otěhotněly a posléze zjistily, že to nejsou žádní svatouškové. Oba pánové nasekali dluhy a zmizeli. 

Mirek Dopita (36), který je otcem Agátina syna Kryšpína, před pěti lety po rozchodu s modelkou pláchl do ciziny, kam ho údajně dohnaly dluhy. A po Martinu Tůmovi (33), který je otcem dcery Kristelové Claudie, se po jejich rozchodu také slehla zem... 

VIDEO: Tomáš Řepka ve vězení: Takhle si to maloval před nástupem!

Video
Video se připravuje ...

Tomáš Řepka ve vězení: Takhle si to maloval před nástupem! FTV Prima

Fotogalerie
73 fotografií