Nově oznámeným hvězdným párem, který zatančí v jubilejní desáté řadě StarDance …aneb když hvězda tančí, se stává sympatický herec Matouš Ruml, kterému bude dělat taneční oporu kudrnatá tanečnice Natálie Otáhalová. Přidají se tak zatím ke čtyřem potvrzeným párům, k nimž patří biatlonistka Gabriela Koukalová (29),  youtuber Kovy alias Karel Kovář (22), herečka Veronika Khek Kubařová (32) a herec Miroslav Hanuš (56). Spekuluje se ale ještě o spisovatelce Radce Třeštíkové (38).

Stejně jako Kovy, ani Matouš Ruml nepřinesl své tanečnici květinu, což na facebookových stránkách StarDance mnozí neopomněli okomentovat, nic to ovšem neměnilo na radosti mladé rusovlasé tanečnice. „Comeback,“ zajásala Otáhalová, když se jí herec, jenž se co nevidět stane trojnásobným tatínkem, rozpačitě představil. „Pro mě je to poprvý, žádný comeback,“ reagoval vtipně představitel seriálového Lexy, který měl přitom v tanečních velké problémy. 

„Pro mě je StarDance velká výzva. Hrozně se těším, protože pohyb mám rád a tanec mě baví. Na druhou stranu nevím, co od toho čekat, protože se standardním tancem nemám vůbec žádné zkušenosti. Ale zatím je mým hlavním cílem se tanec naučit,“ přiznal Ruml, jenž si naposledy zatančil pravděpodobně na své svatbě v roce 2007. Fanoušci se na něj podle sociálních sítích už teď velice těší a leckdo prohlašuje, že právě objevil svého favorita.

To se ovšem ale může ještě změnit, jelikož dalším tanečníkem by měl být údajně hudebník Ondřej Ládek, který je mnohem známější pod svou pěveckou přezdívkou Xindl X. Přestože nepatří mezi rozené tanečníky, podle informací Blesku projevil o účast v soutěži zájem sám! Skládání písniček a zpěv mu jde podle jeho slov lépe než tanec. Když jednou dostal zadání napsat song v krocích zumby, nebyl to prý pro něho jednoduchý úkol.

„Poprvé v životě jsem si vyzkoušel, jaké to je psát melodii podle tanečních kroků. A musím říct, že naučit se ty kroky mi trvalo déle než potom samotné psaní!“ vzpomíná Xindl X s úsměvem na vznik písně Věčně nevěrná. Jak se mu bude dařit na parketu, to se ukáže už na podzim, kdy jubilejní desátá řada StarDance startuje. Pokud bude tedy v následujících dnech Ládek oficiálně potvrzen...

Fotogalerie
48 fotografií