A opět u toho tekl alkohol proudem! „Početný komparz tvořili mí kamarádi, takže není divu, že už během dopoledne vypili dva kartony šampaňského,“ popisuje Pečený. Naštěstí to bylo jen před kamerou... Královna dětských srdcí si totiž na řidičku jen zahrála, a to v klipu k písni Víš, kdo já jsem.

Sexy řidička

„S Dádou jsme léta kamarádi, mám ji moc rád a je moc krásná. Právě proto jsem ji poprosil, jestli by nám neudělala tu řidičku. Role jí sedla a byla při ní velmi sexy,“ prozradil Blesku Pečený. S klidným svědomím Patrasovou posadil za volant i bez »papírů «! „Určitě jsem se nebál, protože ona nejela, to auto nebylo ani nastartované. Zkrátka jsme se s Dádou domluvili, že z toho uděláme fórek, a ona souhlasila,“ vysvětlil zpívající právník s tím, že herečka a zpěvačka nezkazí žádnou legraci. Za odměnu ji dokonce po natáčení odvezl sám domů.

2,5 promile

Hvězda jeho klipu totiž ještě rok nesmí řídit kvůli nehodě, kterou způsobila koncem loňského prosince ve značně podnapilém stavu na pražských Vinohradech. Na dětské představení do centra se vydala, jak tvrdila, se zbytkovým alkoholem po večírku u dcery. Dechová zkouška provedená po druhé odpoledne ovšem policistům ukázala neuvěřitelných 2,5 promile alkoholu, následný krevní test lehce přes dvě! Kromě odebrání řidičáku musela Patrasová zaplatit ještě 150 tisíc korun pokuty!

„Co mám na to říct? Jsem z toho otrávená a můžu mít vztek jenom na sebe. Nadýchala jsem,“ přiznala už dříve Blesku Patrasová. Nyní je však se situací smířená a i svou »řidičskou« roli v klipu brala s humorem a nadsázkou.

Hruška jako hipster

Jelikož k Doktoru P. P. krásné ženy zkrátka patří, v klipu se objeví i dvě půvabné modelky. A v roli hipstera v něm účinkuje také Láďa Hruška (41). Výsledek práce maskérek byl tak věrohodný, až se sám sebe lekl. „Sundávání plnovousu trochu bolelo, ale musím říct, že to rozhodně stálo za to,“ řekl moderátor.

Fotogalerie
95 fotografií