Vítěz Česko Slovenské Superstar Lukáš Adamec je od rozvodu s manželkou sám, a to nejenom v životě, ale i ve své vile – jeho půvabná expartnerka totiž sbalila nejenom kufry, ale i synka Tea (4) a dcerku Leu (2), a odstěhovala se s nimi do rodných Košic.

Adamec se však nikam stěhovat nehodlá, naopak, nevelká obec poblíž Dunaje mu naprosto vyhovuje. A to i když to z ní za svými ratolestmi má poněkud daleko. „Je to tam dobré, a kdyby se dalo jít ještě nějak víc do lesa, tak bych šel do lesa,“ prohlásil v rozhovoru pro Nový Čas s úsměvem.

Garsonku v Bratislavě by si navíc ani nemohl dovolit. „Tolik peněz zase nemám,“ smál se. Je totiž pravdou, že bydlení v hlavním městě našich sousedů je stejně finančně náročné jako třeba v Praze, kde jsou částky, co developeři požadují za apartmány, vysloveně astronomické. A jako zpěvák, byť úspěšný, Adamec podle všeho nevydělává tolik jako například herec Ján Koleník (39). Ten si během necelého jednoho roku koupil v Bratislavě rovnou dva byty, za které dal dohromady zhruba 17 milionů korun.

Sympatický Adamec tedy musí do hlavního města za prací dojíždět, nijak zvlášť mu to ale nevadí. S pověstnými bratislavskými kolonami se totiž ještě nesetkal. „Teď jsem právě měl takové období, že jsem pracoval na novém albu, a ještě na něm pracuji, pracovalo se na nových koncertech, jeden bude v Košicích, druhý v Bratislavě, pracoval jsem na klipu, na singlu Tancuj mi... Ale vůbec jsem si nevšiml, že by to tu bylo nějaké zacpané. Dokonce jsem byl překvapený, že to tu jde docela rychle, já si myslím, že je to už zvládnuté,“ krčil rameny.

VIDEO: Proč si Lukáš nesměl na afterparty Superstar nikoho vzít?!

Video
Video se připravuje ...

Lukáš si nesměl na afterparty Superstar vzít přítelkyni Jan Jedlička

Fotogalerie
17 fotografií