Zpěvačka Dara Rolins natočila nový klip k písni Od zajtra, v němž rozhodně necinkají zvonky štěstí. Ba naopak, v textu se umělkyně nebojí zpívat o domácím násilí a na závěr songu s velice drsným textem, který je bohužel ze života, dokonce nabádá ženy, aby se nebály vytočit číslo 158. Tento song je totiž součástí kampaně, která má nabídnout řešení a pomoc lidem, kteří se stali oběťmi domácího násilí, a partnerem kampaně je právě ministerstvo vnitra pod vedením ministryně Denisy Sakové.

„Vzhledem k tomu, že týrání žen je stále mimořádně aktuálním tématem, obě dámy mají velký zájem tuto problematiku řešit. Na společném setkání probíraly témata týkající se kampaně, kterou v těchto dnech ve spolupráci s umělkyní Ministerstvo vnitra SR spouští,“ prohlásila podle Nového Času mluvčí ministryně Michaela Paulenová.

Zároveň také dodala, že s Darou ministerstvo v minulosti spolupracovalo už několikrát – i když na to slavná zpěvačka možná na první pohled nevypadá, je známá svým bojem za „dobrou věc“. V Česku se naposledy účastnila Avon pochodu 2019, jehož cílem je prevence rakoviny prsu.

„Měla jsem hrozně dobrý pocit ze schůzky s paní ministryní, protože jsme si žensky sedly. Je velmi empatická a cítí ten přesah toho, co všechno se tady musí udát a udělat. Je zcela jasné, že to nebude hotové jedním gestem. Její plány a to, co chtějí v rámci kampaně podniknout, mě velmi zaujalo, a proto jsem byla potěšena, že mohu být toho alespoň malou součástí,“ svěřila se Novému Času Dara. Zdůraznila sice, že si moc dobře uvědomuje, že tento boj s domácím násilím nezačíná a ani nekončí jedním klipem, nicméně je pravdou, že právě tento klip už teď zaujal širokou veřejnost.

Mnoho žen na youtube náhle přiznává, jak moc se jich text Dařiny nejnovější písničky dotýká. „Daro, rozbrečela jsem se. Dlouho jsem trpěla násilí a byla v začarovaném kruhu! Krásná skladba, máš u mě velký bod. Je to pravda! Děkuji i za ženy,“ komentuje klip jedna z mnoha jejích fanynek a další s ní souhlasí: „Písničku s takhle hlubokým poselstvím jsem už dlouho neslyšela. Je dobře, že někdo dokáže spojit hudbu a takovéhle vážné téma.“ Mnozí se nebojí vyjádřit ani názor, že díky této hitovce by mnohé ženy mohly konečně otevřít oči a získat odvahu k tomu, aby odešly z nefunkčních vztahů s tyrany…

VIDEO: Dara Rolins: Laura už vyzvídá, jaký je sex a kdo byl můj první

Video
Video se připravuje ...

Dara Rolins: Laura už vyzvídá, jaký je sex a kdo byl můj první. 

Fotogalerie
56 fotografií