Ještě koncem roku byl zpěvák Chris Martin velice často vídán po boku tmavovlasé herečky, často se drželi za ruce, objímali a líbali na veřejnosti. Zdálo se tedy, že je tenhle pár velice spokojený a šťastný. Ve skutečnosti to však mezi nimi pořádně skřípalo. Příčinou jejich častých hádek měly být odlišné představy o budoucnosti. Zatímco Dakota Johnsonová, dcera herečky Melanie Griffithové (61), se jako herečka rolí věčně nadržené studentky Anastasie Steelové teprve pořádně proslavila, Chris by si ji představoval spíše jako matku svého dalšího potomka.

Přestože je frontman Coldplay již otcem dvou dětí, dcerky Apple (14) a synka Mosese (12), které mu dala hvězda komiksových Avengers Gwynet Paltrowová, on by rád přivedl na svět minimálně ještě jednu ratolest. „Chris jí to řekl jasně, další dítě chce tak rychle, jak to jenom půjde. Jenže Dakotina kariéra se právě dala do pohybu, takže dítě je to poslední, na co by nyní myslela,“ prozradil magazínu Mirror blízký přítel z Chrisova okolí – on sám se o svém soukromí do médií zásadně nevyjadřuje.

Místo zásnub, o kterých tento pár prý už několikrát hovořil, proto přišel zcela nečekaně konec, jenž byl pro všechny velkým šokem. Není totiž tajemstvím, že Dakota skvěle vycházela jak s Chrisovými dětmi, tak i s jeho exmanželkou – podobně jako se Chris přátelí s Gwynethiným současným manželem, scenáristou a producentem Bradem Falchukem (48). V krátké době jde tak již o druhý hvězdný rozchod mezi hollywoodskou smetánkou, hned po nečekaném rozpadu vztahu herce Bradleyho Coopera (44) a modelky Iriny Shaykové (33). Ty ovšem jejich společné miminko pohromadě neudrželo...

VIDEO: Nechte se inspirovat stylem Dakoty Johnsonové

Video
Video se připravuje ...

Styl Dakoty Johnsonové youtube.com/Krishyam/BPŽ

Fotogalerie
35 fotografií