Představitelka oblíbené zdravotní sestřičky Petry Horváthové, Eva  Burešová, na svém instagramu naznačila, že se stala součástí nějakého většího projektu, pravděpodobně se bude účastnit taneční soutěže. Ne však StarDance, jak vyvedla mnohé své příznivce z omylu, pravděpodobně půjde o Roztančené divadlo. Burešová však dozajista netušila, že dvě nevinné věty, a to „v tuhle chvíli jsem se musela dozvědět asi něco neuvěřitelně šokujícího… Uhodnete, co to tak mohlo být?“, kterými se chtěla pochlubit s novinkami, se obrátí proti ní.

Kromě nejčastějších tipů, zda se náhodou nejedná o nějakou novou filmovou roli (a ideálně rovnou o tu hlavní), mnohé napadlo, zda by nemohlo jít o docela jinou, mnohem sladší, a přesto mnohem intimnější novinku. „Jsi znovu těhotná?“ vypálila na ni přímo jedna slečna, která rozhodně se svým dotazem nechodila kolem horké kaše. „Ach jo. Promiňte, ale tohle je už vážně trapné,“ reagovala ostře Burešová.

V dalším komentáři zmínila, že i když se považuje za člověka, který má velký smysl pro humor, některé věci jí už přijdou lehce přes čáru. „Někteří lidé si na těch sociálních sítích vůbec neuvědomují hranice. I hranice humoru. Možná jsem citlivá, ale řeknete sami, neříkají se některé fóry jen opravdovým přátelům? A ne těm virtuálním?“ podivovala se tato umělkyně, která předvedla svůj nesporný talent v hudební show Tvoje tvář má známý hlas.

Zároveň však uznala, že tento dotaz by nemusel být tak od věci. „Ale jistě. Ano, taková věc by pro ženu bez partnera opravdu šokující byla,“ dodala. Snaží se tím naznačit, že jí nevyšel ani její nedávný flirtík s Janem Tulenkem (36)? V dubnu totiž ještě zářila štěstím a vypadalo to, že by s holohlavým baskytaristou konečně mohlo jít o tu pravou a jedinou lásku! Přestože se mezi dalšími možnostmi na podobné vlně nesla i varianta, že by tedy mohlo jít i o „žádost o ruku“, Burešová, maminka malého synka Nathaniela (necelé 2 roky), to už raději ponechala bez odpovědi…

VIDEO: Eva Burešová to umí rozjet: Takhle předvedla lascivní taneček v rozkroku jednoho muže...

Video
Video se připravuje ...

Eva Burešová z Tváře: Lascivní taneček v rozkroku nového muže? redakce Blesk, hudba: hudebnibanka.cz

Fotogalerie
44 fotografií