Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Obrovská tragédie: Policistu (†30) a jeho sousedku (†41) našli mrtvé ve studni!

Aktualizováno -
16. června 2019
14:33
Autor: ital, ČTK - 
16. června 2019
14:02

K tragické události došlo v sobotu večer ve slovenském městě Senica. Dvě osoby zde spadly do studny a ani jedna z nich nepřežila. Podle dostupných informací šlo o 30letého policejního vyšetřovatele a jeho 41letou sousedku.

V sobotu večer dorazily záchranné složky do města Senica na Slovensku, kde byly nalezeny dvě osoby ve studni. Nacházely se asi v pětimetrové hloubce v nedýchatelném prostředí. „Ze studny byly vytaženy bez známek života a i přes velikou snahu záchranářů se je nepodařilo oživit,“ uvedla mluvčí hasičského sboru Zuzana Farkasová.

Když policisté případ podrobněji prozkoumali, zjistili totožnost obou zemřelých lidí. Podle jejich vyjádření šlo o 30letého muže, který byl policejním vyšetřovatelem ze Senice. Druhou osobou byla jeho 41letá sousedka.

Na svém facebookovém profilu policisté informovali, že nařídili pitvu za účelem stanovení přesné příčiny smrti obou nalezených osob. „Pověřený policista začal ve věci trestné stíhání pro přečin usmrcení. Bližší informace k případu poskytneme později po důkladném zdokumentování a vykonání potřebných procesních úkonů,“ oznámila policie.

Podle televize Markíza nejspíše nešlo o zločin. Muži se patrně ve studni udělalo nevolno, jeho křik zaslechla sousedka, která se mu snažila pomoci, ale do studny spadla a oba se udusili, protože v pětimetrové hloubce nebylo dost kyslíku.

ukava5 ( 17. června 2019 14:51 )

pesHovnes...a už vieš,kto ti trtká ženu?

Fanistarra ( 16. června 2019 23:32 )

Získejte bonus zdarma >> www.Bredhot.com

antitupec ( 16. června 2019 20:35 )

To jméno sis vybral příznačně. Když ses vylíhnul, 14 dní tě nosili na lopatě, jelikož nevěděli jestli jsi ho..., nebo živý tvor.

ukava5 ( 16. června 2019 18:06 )

pesHovnes....žena ti už povedala kto ju jebe?či si sa ešte nepýtal?...keď už pcháš po čobolovi...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání