Celou dobu, co jsem veřejnosti »na očích«, vznikají různé spekulace. Většina z nich byla úplně smyšlený, některé byly založeny na pravdě, ale dost přikořeněny,“ začala včera svým prohlášením Kopřivová, která následně naznačila, že to byla ona, kdo vztah ukončil.

S Jaromírem už nějakou dobu netvoříme pár a nežijeme spolu. Rozhodla jsem se jít vlastní cestou. Odpovědi na otázky, co, kdy, kde, proč a jak, jsou čistě naše osobní věc a ostatní budou jen spekulace. Neventilovali jsme to, protože jsme měli povinnosti a práci a taky jsme potřebovali čas, abychom se se situací mohli v klidu, bez tlaku a pozornosti médií, vyrovnat,“ uvedla.

Podle jejích slov jsou spolu však nadále zadobře. „Každý z nás už má svůj život, ale vycházíme spolu a vzájemně se respektujeme,“ uzavřela a zřejmě tak i potvrdila, že k sobě Veronika i Mirek, který je znám svojí náklonností k modelkám, mají velmi blízko.

Jágrovo noční vyznání

Uběhlo zase sotva pár hodin a hokejista na sociální síť na prohlášení své dnes už bývalé partnerky zareagoval. „Děláme to neradi, ale přiznat si chyby, je ten první krok na dlouhé cestě, jestliže se chceme v životě posunout dál,“ napsal na sociální síť a poté ještě obšírněji reagoval nejspíš na to, že po rozchodu dostává stovky gratulací. Fanoušci totiž za celou dobu jeho Veronice tak nějak nepřišli na chuť. „Jestliže chceš soudit druhé, začni nejdříve u sebe. Jestliže chceš kritizovat druhé, začni nejdříve u sebe. Jestliže chceš chválit druhé, začni HNED a NEPŘESTÁVEJ,“ začal hesly, která má dost možná nalepená i ve skříňce své hokejové šatny. A pak už šel přímo k jádru věci.

Dnes jsem oznámil, že JÁ a VERONIKA nejsme už delší dobu pár. Ano, mrzí to, ale co mě mrzelo víc, je, jak byla Veronika po většinu vztahu některými lidmi neprávem kritizovaná. Nevyšlo nám to, ale upřímně musím říci - DĚKUJI, byla jsi SUPER!“ uzavřel Jaromír gentlemansky.

Ta velmi osobní větička na konci jeho vyznání nicméně okamžitě spustila novou várku spekulací. Opravdu je tedy konec? Nebo Jarda naznačuje, že by se nebránil opětovnému slepení tohoto rozbitého vztahu? Nechme se překvapit. Teď je totiž na tahu Veronika.

Fotogalerie
61 fotografií