O rozchodu Jágra a Kopřivové si už dlouho štěbetali vrabci na střeše. Veronika často sama cestuje, Jaromír tráví veškerý čas na ledě. Ani jeden z nich se však k soukromí nechtěl vyjadřovat. Spekulace se však rozhořely naplno před několika dny, kdy modelka začala zveřejňovat fotografie z dovolené s jistým Miroslavem a jeho bratrem Martinem, s nimiž byla na dovolené v Itálii.

Po týdnech spekulací se nakonec k situaci Jágr postavil čelem a o tomto víkendu rozchod potvrdil webu Expres.cz. Reakce Veroniky na sebe nenechala dlouho čekat. „Celou dobu, co jsem veřejnosti »na očích«, vznikají různé spekulace. Většina z nich byla úplně smyšlený, některé byly založeny na pravdě, ale dost přikořeněny,“ přiznala několik hodin nato Veronika.

Fotogalerie: Rozchod Jágra s Kopřivovou: Veronika už…
211 fotografií

Z jejího prohlášení ale vyplývá, že to byla právě pohledná blondýnka, kdo hokejistu opustil. „S Jaromírem už nějakou dobu netvoříme pár a nežijeme spolu. Rozhodla jsem se jít vlastní cestou. Odpovědi na otázky, co, kdy, kde, proč a jak, jsou čistě naše osobní věc a ostatní budou jen spekulace. Neventilovali jsme to, protože jsme měli povinnosti a práci a taky jsme potřebovali čas, abychom se se situací mohli v klidu, bez tlaku a pozornosti médií, vyrovnat,“ uvedla.

Podle jejích slov jsou spolu však nadále zadobře. „Každý z nás už má svůj život, ale vycházíme spolu a vzájemně se respektujeme,“ uzavřela a zřejmě tak i potvrdila, že k sobě Veronika i Mirek, který je znám svojí náklonností k modelkám, mají velmi blízko...

Video: Kopřivová před třemi lety o Jágrovi: Jarda mě má nejraději ráno! Proč?

Video
Video se připravuje ...

Kopřivová o Jágrovi: Jarda mě má nejraději ráno! Proč? Blesk TV

Fotogalerie
78 fotografií