Padesátiletá hollywoodská kráska Jennifer Anistonová, která si v seriálu Přátelé zahrála milovnici módy Rachel Greenovou, rozvášnila fanoušky, když v show americké komičky Ellen DeGeneresové (61) naznačila, že by se populární sitcom mohl po více jak patnácti letech od konce natáčení konečně vrátit na televizní obrazovky. 

„Ok, no proč ne? Víte co? Já bych do toho šla. Všechny holky by do toho šly. Kluci by do toho šli taky, tím jsem si jistá. Jak se říká, může se stát cokoliv,“ prohlásila v talk show a potěšila tak fanoušky po celém světě, kteří na jejich znovushledání roky čekají. 

Když si ovšem uvědomila, jaká mají její slova dopad, zařadila zpátečku. „No, když jsem řekla ‚ne‘, nikam to nevedlo, stejně jako ‚možná‘. Tak jsem teď chtěla zkusit říct ‚ano‘, uvidíme, co se stane. Je mi to líto,“ vysvětlovala o pár dní později pro Entertainment Tonight. „Já vážně nevím, jestli se to někdy uskuteční. V blízké budoucnosti žádné takové plány nejsou,“ dodává bývalá manželka Brada Pitta (55).

Její herecký kolega z Přátel, Matt LeBlanc (51), který si zahrál potřeštěného herce Joyeho, už v minulosti jasně řekl, že nové díly točit zkrátka nechce. „Nechci to, je to jednoduché. Lidi chtějí vědět, co se s postavami stalo. Ale v seriálu šlo o jejich část života, těsně předtím než založí rodinu. Nemělo by to ten samý náboj,“ rezolutně zamítl pokračování LeBlanc. 

VIDEO: Přátelé opět spolu! Nový trailer dává fanouškům naději, že se po 14 letech dočkají

Video
Video se připravuje ...

Přátelé opět spolu! Nový trailer dává fanouškům naději, že se po 14 letech dočkají youtube.com/smasher

Fotogalerie
145 fotografií