Mladá podnikatelka a bývalá tanečnice u tyče Veronika Kopřivová prý vyměnila starší model za mladší. Doslova. Její (ex?)partner Jaromír Jágr (47), i když je celosvětově uznávaným hokejistou, má za sebou i dráhu modela, stal se například tváří jisté firmy na výrobu luxusních pánských hodinek. Jenže je to také workholik, který na ledě či v posilovně tráví většinu svého času, a tak asi není nikterak překvapivé, že chudák Veronika musí po celé zeměkouli létat jenom s kamarádkami. A teď už i s kamarády.

V Itálii se totiž objevila s urostlými bratry Dubovickými, Miroslavem a Martinem, kteří zde mají rodinný dům. Na sociálních sítích se pak objevily fotky, na nichž společně hrají volejbal, smějí se do objektivu, vzájemně se drží kolem pasu… Je to snad výsměch Jardovi, který byl, podle hokejového žargonu, postaven mimo hru, anebo rovnou usazen na střídačku?

Jaromír si podle nejnovějších informací smazal svou (ex)partnerku z instagramu! Postýlku by prý Veronice navíc podle některých médií mělo zahřívat jedno z těchto dvojčat, Miroslav, který dříve údajně randil s Českou Miss 2016 Andreou Bezděkovou (25), Na přímý dotaz redaktorů eXtra.cz, zda po boku Kopřivové nahradil Jágra, ale finalista pánské soutěže krásy Mister Universe 2017 a někdejší kickboxer jenom řekl: „Já nevím, zeptejte se Verči.“ Poté podle Super.cz tvrdil, že se na dovolené jenom „potkali“ a pouze spolu spolupracují.

Blesku pak Mirek řekl, že se omlouvá, ale nebude se k ničemu vyjadřovat. Na to se ale na všech fotkách až příliš objímají… Že by se dali dohromady při focení kolekce Veroničiny módní kolekce? Nabízí se tedy možnost, že by mohlo jít opravdu jen o pracovní spolupráci.

A Veronika? Ta je stále tajemná jako hrad v Karpatech, nechala se jen slyšet, že do médií o svém soukromí nehodlá mluvit. Což je trochu ironie, protože ještě nedávno se její instagram hemžil společnými fotkami s hráčem s číslem 68, které pak záhadně zmizely. Zkrátka jak už se nějakou dobu spekulovalo, s Jágrem už Kopřivová opravdu nějakou chvíli asi pár netvoří (pokud se o nich jako o páru po návratu z USA vůbec dalo mluvit)!

„Dál se ale mají rádi. Rozchod nebyl nijak dramatický. Prostě jim to nevyšlo. Ale stále se hodně přátelí a podporují se. Veronika už je ale s tím klukem z Muže roku,“ tvrdí podle eXtra.cz dobře informovaný zdroj z blízkého okolí blonďaté krásky, která se vztahem se známou hokejkou proslavila – a okamžitě své slávy využila vytvořením vlastní značky. Přeprodávání zboží z USA jí patrně již nestačilo, a tak se rozhodla navrhovat pytlovité šaty z teplákoviny, které nejspíše sluší pouze takovým tyčkám s nekonečně dlouhýma nohama, jako je Veronika sama.

Přestože pro Blesk Dubovický opakovaně prohlásil, že se k této kauze už nechce vyjadřovat, získali jsme alespoň vyjádření České Miss 2016 Bezděkové, o které se v souvislosti s ním před pár lety také hodně mluvilo. Ta nicméně popřela, že by s mladíkem, co je samý sval, vůbec kdy chodila. „My jsme s Mírou byli vždycky jenom kamarádi. Už se spolu nevídáme, každý jsme si tak nějak přirozeně šli svou cestou. Podle mě Míra a Veronika pár nebudou, je tam s nimi jeho brácha, tak to na mě působí, že jsou na dovolené,“ myslí si sympatická brunetka.

VIDEO: Veronika Kopřivová je v Los Angeles se Zuzanou Jandovou a Olgou Lounovou

Video
Video se připravuje ...

Veronika Kopřivová je v Los Angeles se Zuzanou Jandovou a Olgou Lounovou Instagram.com

Fotogalerie
48 fotografií