Představitelka Amálky z pohádky Princezna a písař Monika Timková, která randila tři roky s hercem Jakubem Štáfkem (29) známým z nekonečného seriálu Ulice, našla lásku po boku hokejisty Daniela Přibyla (26). I když vedle mladého sportovce, co vypadá trochu jako dvojník Štáfka neboli „fotbalisty Laviho", na každé akci hýří šťastnými úsměvy, její tělíčko kost a kůže vyvolává spekulace o jejím zdravotním stavu.

Monika sice vždycky patřila mezi dívky, které jsou spíše útlé, ještě před několika málo lety z ní ale takovýmto způsobem rozhodně kosti nelezly. A ani nožičky neměla tak hubené, že je jenom div, jak ji dokážou unést! Není divu, že kdo Timkovou, která nyní září v seriálu Kameňák, vidí, má strach. Napadá je, zda netrpí nějakou formou poruch příjmu potravy, například zákeřnou anorexií. Už v minulosti jí bylo přitom vytýkáno, že je skoro průhledná, ona vždy ale reagovala slovy, že si toho sama ani nevšimla.

Přesto (anebo právě proto?) štíhlounká herečka, co bude k vidění na letošních Shakespearovských hrách, na sociálních sítích sdílí fotky, na nichž se cpe slanými chipsy.

Svého přítele před několika dny dokonce vyvedla na otevíračku asijského bistra. Tam bylo vidět, jak to mezi tímhle zamilovaným párem jiskří: neustále se vzájemně dotýkali, hladili, a jeden o druhého se opírali. Přibyl by ovšem měl začít svou partnerku pořádně krmit, aby ji měl do budoucna vůbec za co chytit!

VIDEO: Extrémně štíhlá Timková. Jak to, že je tak hubená?

Video
Video se připravuje ...

Extrémně štíhlá Timková. Jak to, že je tak hubená? Tereza Kovářová

Fotogalerie
36 fotografií