Česká televize opět vrací do hry třeba stále populární Chalupáře. Ty odvysílá po dvou dílech o nedělních večerech. Dva díly za sebou pak budou o pondělních večerech patřit Hříšným lidem města pražského. Úterky a čtvrtky pak budou patřit Malému pitavalovi z velkého města, a po něm vždy následuje cyklus Nejlepší Bakaláři. Nabídku ČT doplní neomrzitelný Colombo, středeční Nemocnice na kraji města a páteční Všechnopárty a též řada pohádek.

Sobotní večery v červenci budou plné kultury a zábavy, například přijde řada na pořady věnované slavnostnímu zakončení karlovarského festivalu či premiérovým pořadům na počest Karla Gotta a jeho nadcházejícímu jubileu - 80. narozeninám. V srpnu pak každou sobotu již tradičně nastoupí duo Maroš Kramár (60) a Vladimír Kořen (45) v pořadu Zázraky přírody.

VIDEO: Plachý herec Josef Kemr: Co o něm řekly Bohdalová, Skořepová a Maciuchová?

Video
Video se připravuje ...

Plachý herec Josef Kemr: Co o něm řekly Bohdalová, Skořepová a Maciuchová? 

Podobně k létu přistoupila i Nova. Nedělní a pondělní večery budou patřit Policii Modrava, potom od úterka do čtvrtka Kriminálce Anděl. Pozdější večery se vyplní komediálním Comebackem a fotbalovým Okresním přeborem. Jednu premiéru ovšem Nova nabídne, ovšem ze Slovenska. Čtvrteční večery od 21:35 bude patři seriálu Milenky s Táňou Pauhofovou (35) a Zuzanou Norisovou (40).

VIDEO: Kriminálka Anděl je seriál, ve kterém není nouze o akční scény plné kaskadérů

Video
Video se připravuje ...

Kriminálka Anděl je seriál, ve kterém není nouze o akční scény plné kaskadérů. Bohužel ne vždy proběhne jejich natáčení hladce a bez komplikací. Někdy teče i skutečná krev. archiv TV NOVA

Kriminálky pofrčí i na Primě. V neděli V.I.P. vraždy, v úterý Agatha Christie a Mordparta, ve čtvrtek Vraždy v Brooklynu. Protočí se i reprízy Show Jana Krause či Ano, šéfe, najetého nazpaměť mají diváci i Vinnetoua, který bude s bledými tvářemi bojovat každé pondělí...

VIDEO: Jiří Bartoška a Vojta Kotek, vyšetřovací team Mordparty

Video
Video se připravuje ...

Jiří Bartoška a Vojta Kotek, nový vyšetřovací team 

Fotogalerie
31 fotografií