Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Připravte se na hromový úplněk ve Střelci: Chytne vás toulavá

/
  • Kouzlo šťastných cest se před prázdninami hodí
    Kouzlo šťastných cest se před prázdninami hodí (profimedia)
    13. června 2019 ● 10:06

    Úplněk ve Střelci vyvolává touhu po cestách, po poznávání, objevování a putování, touhu, která navíc k červnu patří.  Poslechnete volání Luny?

  • 1.

    Střelec

    Měsíc je dnes v úplňku a navíc nejblíže Zemi za uplynulých 18 let
    Měsíc je dnes v úplňku a navíc nejblíže Zemi za uplynulých 18 let
    Autor: ČTK


    Charakteristika Střelce: štědrost, víra, optimismus, pochopení, soucit, dobročinnost, naděje. 


    Barva: Modrá


    Základní živel: Oheň

     

    Jakým čarodějným praktikám Úplněk ve Střelci přeje?
    Meditace a rituály pod vládou „střeleckého“ Úplňku zaměřte na osobní růst, rozvoj talentů, poznávání a objevování, plánujte cesty a studium.


    Vyhněte se: Nedbalosti v průběhu rituálu.
    Pozor na: nedodržování závazků

  • 2.

    Kouzlo šťastných cest se před prázdninami hodí

    ...
    ...
    Autor: profimedia

     

    Nezáleží na tom, jestli jedete na dovolenou, nebo za prací. Ochrana a bezpeční je vždycky jednou z priorit cestovatelů a toto zaklínání se vám před prázdninami bude hodit.


    Připravte si modrou svíčku, prostřete oltář (nebo stůl, kde budete čarovat) modrým ubrusem, vyberte klidnou meditační hudbu, zejména se hodí skladby s motivem moře.


    Pusťte hudbu, zapalte svíci, zavřete oči a představujte si svou cestu tak, jak byste si přáli, aby proběhla, bez stresu a problémů.  Máte dokonale sbalený kufr, cesta probíhá výborně, radujete se, cítíte se v bezpečí, všichni jsou milí a spolucestující příjemní. Pak dorazíte do cíle, a najdete svůj sen. Hotel, chatu, jachtu, to je na vás. 

     

    Vaše představa musí být pozitivní, naplnit vás příjemným pocitem. Když se ve své vizualizaci cesty dostanete do cíle, otevřete oči a pomalu se vraťte do reality.
    Poděkujte, pokud jste ke svému rituálu přizvali na pomoc nějakého „duchovního průvodce“, ať už je to anděl, pohanský bůh, nebo někdo jiný.


    Pokud chcete vytvořit talisman, který si s sebou na cestu vezmete, opatřete si ještě před rituálem malachit, nebo třeba univerzální křišťál. Kámen držte během své duchovní cesty v ruce a snažte se ho „nabít“ svou představou.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz