Česká televize představila další pár budoucí řady StarDance – pod vedením tanečníka Dominika Vodičky své pohybové nadání předvede okatá herečka známá ze seriálů Na vodě či Specialisté a nejnověji asi z filmu Ženy v běhu.

Zatímco některé osobnosti letos prý účast odmítly, Veronika měla z nabídky naopak velkou radost. „Na začátku jsem tomu nemohla uvěřit a myslela jsem, že je to vtip. Ale když mi to docvaklo, tak jsem rovnou řekla, že když to projde přes Dejvické divadlo, kvůli plánování, tak do toho půjdu,“ cituje web Super.cz slova Kubařové. „Pak se mi nikdo týden neozval a já začala být nervózní, jestli si to v televizi nerozmysleli,“ smála se.

Představitelka princezny z pohádky Nejkrásnější hádanka už se stihla i seznámit s tanečním partnerem. „Známe se teď asi deset minut a musím říct, že je sympatický a usměvavý,“ uvedla hnědovláska s tím, že měla ze setkání trochu strach.

Nervozitu ostatně neskrýval ani Vodička, pro něhož bude účinkování ve StarDance rovněž premiérou. „Přiznám se, že jsem na první dobrou Veroniku nepoznal. Byl jsem z toho všeho také docela nervózní. Jsem velice rád, že Veronika je herečka, protože si myslím, že pro výuku tance, je to výborná výchozí pozice,“ uvedl baleťák Dominik.

Na tanečním parketu se setkají mimo jiné i s biatlonistkou Gabrielou Koukalovou (29), youtuberem Karlem Kovářem alias Kovym (22) a údajně i se spisovatelkou Radkou Třeštíkovou (38). 

VIDEO: Veronika Khek Kubařová přiznala, co dělá o dlouhých zimních večerech.

Video
Video se připravuje ...

Veronika Khek Kubařová přiznala, co dělá o dlouhých zimních večerech. Tereza Kovářová

Fotogalerie
30 fotografií