Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Babička (†85) zmizela z domova důchodců: Její tělo bez hlavy a rukou našli v lese!

Autor: ital - 
12. června 2019
16:07

Před třemi týdny zmizela z domova důchodců ve Francii seniorka Françoise Vrillaudová (†85), na což upozornila její rodina. Její tělo se později objevilo v lesní oblasti Saint-Laurent-de-la-Prée na západě země. Ženě chyběly horní končetiny a hlava. Policie záhadné zmizení a smrt seniorky vyšetřuje jako vraždu.

Seniorka Françoise Vrillaudová (†85) byla nezvěstná 3 týdny. Pátrání po ní bylo vyhlášeno 24. května, kdy se za ní vydala její rodina na návštěvu, ale její pokoj byl prázdný. Zmizení ženy proto okamžitě nahlásili na policii. Do pátrání policisté zapojili i vrtulník a drony. Připojily se i desítky dobrovolníků.

V úterý ženu nalezli kolemjdoucí v zalesněné oblasti Saint-Laurent-de-la-Prée v departementu Charente-Maritime asi 3 kilometry od jejího domova. Její tělo bylo již v pokročilém stadiu rozkladu a chyběla mu hlava a ruce. Ihned byla nařízena pitva ke zjištění příčiny smrti. Státní zastupitelství v La Rochelle zároveň zahájilo vyšetřování vraždy.

Zástupce žalobce Julien Wattebled uvedl pro časopis Paris Match, že žena se přestala hlásit už 22. května 2019. Podle zdrojů z místních médií se v jejím pokoji nenašly žádné stopy vloupání ani krve. Její auto rovněž pořád stálo na parkovacím místě.

Taurus70 ( 13. června 2019 05:54 )

V Cesku jasna sebevrazda 😂😂😂

prvosienka ( 13. června 2019 02:57 )

niekto jej závidel krásnu starobu,,možni bohatstvo

Modra_liska ( 13. června 2019 00:15 )

S těma rukama a zvěří je to možné, u hlavy o tom ale dost pochybuji. Policisté již určitě zjistili, jakým způsobem byla hlava a ruce odděleny od těla. Pokud to vyšetřují jako vraždu, liška je z toho venku...

smradlavamakrela ( 12. června 2019 23:10 )

Určitě to byl echt Francouz. Esli to byla vražda. Neopovažte si myslet něco jinýho!

HledacPravdy ( 12. června 2019 20:38 )

Tak hlavně, že jí našli. Teď co jsou tam migranti, tak už lesy nejsou tak bezpečné jako dřív.. Teď už je to nebezpečné chodit jen tak do lesa.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání