Jak sám herec Jiří Krampol prohlašuje, s Karlem Gottem se zná od svých sedmnácti, možná osmnácti let, a nebojí se ani tvrdit, že jsou v blízkém přátelském vztahu. Ostatně dělí je pouhý jeden rok a tři dny. Často se stýkají a vždycky si prý skvěle popovídají. O kauze, která v současné době hýbe českými médii, samozřejmě ví.

„Mně to je strašně nepříjemný, když takhle někdo něco o někom říká. Já se v tomhle držím jedné věci, jakou mi kdysi poradil právě Karel Gott. A ten to dělá celej život: Když se mu něco nelíbí, tak si to nechá pro sebe, a když se mu to líbí, tak toho člověka pochválí. Tohle je podle mě jenom nedorozumění,“ tvrdí nyní známý bavič.

„Já si myslím, že Karel žije ve spokojeným manželství, že je šťastný, že má ty děti, a že ta Ivanka se o něj opravdu stará,“ míní skálopevně Krampol. O nějakém „mlácení“, o kterém se měl Drobnému svěřit Havránek v knize Náš Karel, podle Krampola vůbec nemůže být řeč. Nejenom kvůli povaze mnohonásobného držitele Zlatého slavíka, ale i Gottovy manželky Ivany (43). „Ten Gott by si to určitě nechal líbit, tomu nevěřím. Je to blbý vůči ní, protože jsem přesvědčený, že ona ho má opravdu ráda a opravdu se o něj stará, což je bezvadný. A hlavně ho hlídá, protože on je blázen, on by dělal třikrát kolik, ten by vzal všecko. On to potřebuje jako drogu.“

A právě jeho pracovní nasazení na Gottovi Krampol chválí, byť se pro někoho může zdát nepochopitelné. Podle něj je jenom dobře, že oceňovaný šlágrový zpěvák a talentovaný malíř ve svém věku rozhodně nepatří mezi důchodce, co sedí v Karlíně a krmí ptáky.

„Ta jeho vůle, to jsou ty jeho diváci, bez kterých on nemůže bejt. Často slyšíte, proč to ten Gott dělá, vždyť on to nemá zapotřebí. Ale on to má právě strašně zapotřebí. Já to vidím i podle sebe, když člověk vyleze na pódium a tam je to publikum, a zasmějou se nebo reagujou, tak to je, jako kdyby vás někdo nabil energií, takže ho chápu. To je jako když zapojíš mobil do zásuvky, když nabíjíte baterku, úplně to samý,“ smál se oblíbený bavič.

VIDEO: Lesk! Drobný šokován Gottem! Dojde na žalobu? A Krampolová v nemocnici lže.

Fotogalerie
24 fotografií