Tři nejlepší kuchaři letošního ročníku měli za úkol přesvědčit Radka Kašpárka, Honzu Punčocháře a Přemka Forejta perfektním tříchodovým menu složeným ze studeného předkrmu, hlavního chodu a dezertu.

Ačkoliv Kristína u předkrmu nestíhala, představila nakonec porotcům skvělý hlavní chod a perfektní dezert, který jí získal vítězství. „Dezert od Kristínky byl famózní a ten taky nakonec rozhodl,“ přiznal Honza Punčochář.

„Mně to prostě hlava nebere, jak někdo dokáže v sedmnácti předvést taková jídla,“ zazněla chvála i z úst michelinského kuchaře Radka Kašpárka.

VIDEO: Takhle proběhlo vyhlášení!

Video
Video se připravuje ...

Vítězem MasterChef Česko je sedmnáctiletá Kristína! TV Nova

Po vyhlášení výsledků, kterému přihlížel i zbytek TOP 16 a rodinní příslušníci finalistů, Kristína štěstím těžko hledala slova: „Já tomu asi nedokážu uvěřit, vůbec jsem nedoufala v to, že bych mohla vyhrát. Netuším, co se děje, mám běs v hlavě a jsem hrozně ráda, že jsem tu cestu zakončila právě takhle,“ svěřila se.

A jak na Kristínino vítězství reagovali ostatní finalisté? „Nejsem ani smutnej, Kristínce jsem to přál,“ přiznal Honza. „Kristínka, je neskutečný talent, myslím si, že před sebou má opravdu zářnou cestu a MasterChef jí v tom může jen pomoct,“ hodnotila výběr poroty Lea.

VIDEO: MasterChefka Kristína: Jaká byla její první slova po vítězství?

Video
Video se připravuje ...

MasterChefka Kristína: Jaká byla její první slova po vítězství? TV Nova

Fandové z celého světa

Sedmnáctiletá studentka obchodní akademie Kristína Nemčková si dnes odnáší titul nejlepšího amatérského kuchaře – MasterChef Česko 2019 a půl milionu korun. Za sebou tak nechala další dva talentované kuchaře, dvaadvacetiletého Honzu z Ivančic a pětadvacetiletou Leu z Prahy.

Tři nejlepší kuchaře přišla podpořit třináctka výpadníků a také rodinní příslušníci. Kristínu přijeli dokonce podpořit z několika koutů světa – Ameriky, Amsterodamu a Slovenska. Zajímavostí je, že Kristína stejně jako druhý finalista Honza jednou vypadli. Kristína vypadla v 11. epizodě a Honza ve 14. epizodě.

VIDEO: MasterChefa vyhrála Kristína: Ze soutěže už jednou vypadla!

Video
Video se připravuje ...

MasterChefa vyhrála Kristína: Ze soutěže už jednou vypadla! TV Nova

Fotogalerie
35 fotografií