Drama se odehrálo v pondělí kolem 20. hodiny v Husově ulici v centru Plzně. „Podle svědků, kteří přivolali na pomoc projíždějící strážníky, mladá žena vypadla z jedoucího vozidla,“ řekla mluvčí strážníků Jana Pužmanová s tím, že ihned přivolali záchranku a až do příjezdu sanitky monitorovali základní životní funkce zraněné dívky.

„Ztrácela vědomí. Utrpěla středně těžká až těžká zranění. Převezli jsme ji na urgentní příjem Fakultní nemocnice v Plzni na Lochotíně,“ uvedla mluvčí záchranky Mária Svobodová.

Prý vystoupili a smáli se

Svědci incidentu tvrdí, že mladou Vietnamku měl údajně někdo z bílé dodávky Peugeot Boxer vyhodit. Za jízdy se prý měly otevřít boční dveře a z ní byla prý dívka vyhozena. Pak se dveře měly zase zavřít a vůz měl pokračovat v jízdě za roh, kde měl zastavit. Osádka auta měla vystoupit a se smíchem odejít.

Jednou z verzí, kterou tak budou policisté určitě prošetřovat, bude, jestli dívku někdo z auta nevyhodil záměrně. Policie potvrdila, že incident vyšetřuje. „Případ je na začátku, nebudeme sdělovat bližší informace,“ řekla policejní mluvčí Michaela Raindlová.

VIDEO: Karel Nguyen (15)  rád zpívá písničky Karla Gotta. Chce být slavný jako on.