Manželka prince Harryho (34) a novopečená maminka Meghan Markleová si o víkendu odskočila na jeden den od malého Archieho (1 měsíc), aby mohla s královnou oslavit její třiadevadesáté narozeniny. Oficiálně se totiž podle zdrojů z královského paláce vrátí do pracovního procesu až na podzim. 

Poté, co se Meghan objevila na veřejnosti, královský blog Royal Mirror rychle upozornil na to, že se jí na prstě třpytí nový prstýnek. Vedle zásnubního a snubního prstýnku tak jde už o třetí klenot na jejím prsteníčku.

Podle magazínů People a US Weekly jde o romantický dárek od Harryho - tzv. prsten věčnosti (z angl. eternity ring), který dostala u příležitosti jejich výročí svatby. To v jejich případě připadá na 19. května, ale vzhledem k tomu, že Meghan se na veřejnosti několik týdnů neukazovala, všimli si toho fanoušci až teď. 

Stříbrný prstýnek je posetý diamanty a má znázorňovat nekonečnou lásku. Prstýnky věčnosti ale nejsou pro královskou rodinu žádnou novinkou. Vévodkyně Kate (37) dostala od svého manžela prince Williama (36) před lety tento prsten také, a to po porodu jejich prvního syna, prince George (5). 

VIDEO: Harry poprvé o dítěti s Meghan: Nejdůležitější slovo uvízlo v hrdle!

Video
Video se připravuje ...

Harry poprvé o dítěti s Meghan: Nejdůležitější slovo uvízlo v hrdle! Reuters

Fotogalerie
102 fotografií