Dvojice se nyní pravidelně setkává díky natáčení nové řady show Česko Slovensko má talent, kde Prachař i Mórová zasedli do poroty. Blondýnka nyní popsala jejich vztahy. „On mi vždy rád nakládá. Je zlatíčko, on může všechno," naznačila pro slovenský Šarm, že má pro svého českého kolegu poměrně slabost.

„Vždy mě rozesměje, vyrobí mi dobrou náladu, a to je důležité,“ míní Slovenka. „V práci potřebujete, abyste měli někoho, s kým se ,škádlite‘. Dodá to vaší práci šťavu – že se do ní těšíte a zabavíte se," vypráví uvolněně Mórová, která se nedávno nedopatřením připletla i do kauzy rozchodu Prachaře s jeho ženou Agátou.

„Bylo to před 2-3 roky, když Jakub byl v Bratislavě na natáčení Talentu. Spal v hotelu, kde jsem pracoval," napsal jakýsi anonym SMS zprávu a poslal ji právě Agátě. V ní naznačoval, že jí byl Jakub právě s Dianou nevěrný. „Slyšel jsem ženské zvuky a oba asi víme z jaké činnosti. Po chvíli přišel dolů na recepci, nastoupil do auta a odešel. O pár minut později sešla ze stejného poschodí Diana M., ale ona na hotelu pokoj na své jméno neměla, jen Jakub. A z toho vychází jen jedna věc," tvrdil anonym ve zprávě, kterou Prachařová ukázala i veřejnosti.

Herec se k těmto tvrzením veřejně nijak nevyjádřil, ale Mórová již dříve řekla, že je mezi nimi jen přátelství. V současnosti je prý ale bez partnera. „Já nikoho neschovávam, nemám žádného. To by už byl u mně, proč by se schovával. Ale budu se těšit, až přijde,“ dodala pro Šarm s tím, že ale ani tak není sama. Má přátele a v nejhorším jí prý dělá společnost puštěná televize. Ovšem třeba už dlouho svobodná nebude a kdo ví, jak to vlastně dopadne s Jakubem a jeho ženou...  

VIDEO: Prachař o tchyni Žilkové: Doma jen mlčíme, už jsme si vše řekli

Video
Video se připravuje ...

Prachař o tchyni Žilkové: Doma jen mlčíme, už jsme si vše řekli Kateřina Štichová, Aleš Brunclík

 

Fotogalerie
60 fotografií