Přestože se Meghan Markleová stala maminkou malého Archieho Harrisona Mountbatten-Windsora teprve 6. května – a chlapečkovi je tedy teprve měsíc, stále častěji se hovoří o tom, že si bývalá herečka a současná choť prince Harryho (34) dlouhou mateřskou dovolenou dopřát nehodlá.

Vlastně plánuje být se svým novorozencem pouhé tři měsíce a pak se zase aktivně vrátit do veřejného života! Ve chvíli, kdy se opět začne věnovat několika charitativním organizacím, které má díky královně Alžbětě II. (93) pod patronátem, měla by jí tak s výchovou Archieho pomáhat královská chůva.

Victoria Howardová, jedna z odbornic na královskou rodinu, však prohlásila, že je už nyní jasné, že bývalá hvězdička seriálu Kravaťáci a syn prince Charlese (70) rozhodně nepůjdou ve stopách vévodkyně z Cambridge Kate (37) a prince Williama (36). Ti se totiž uvolili najmout chůvu doporučovanou palácem, tedy Marii Borrallovou. Dámu, která absolvovala celosvětově proslulý vzdělávací institut Norland College a měla praxi s vychováváním dětí s modrou krví.

„Myslím, že budou hledat spíše někoho, kdo je sice zkušený, ale má trochu jiný přístup k výchově dětí. Budou hledat někoho, kdo z jejich dítěte vychová samostatného jedince, někoho, kdo bude sám sebou. Nepochybuji o tom, že to bude někdo, koho jim doporučí jejich hollywoodští přátelé,“ prohlásila Howardová a dodala, že by ji vůbec nepřekvapilo, kdyby jejich chůva byla nakonec ještě navíc Američankou, ne britskou občankou.

Třeba někdo, koho jim dohodí manželka herce George Clooneyho (58) Amal (41). Ta je totiž dvojnásobnou maminkou a zároveň velice blízkou přítelkyní Meghan Markleové. A není tajemstvím, že na její slova vévodkyně hodně dá.

Přitom většina příznivců vévody a vévodkyně ze Sussexu předpokládala, že s výchovou Archieho bude mladým manželům pomáhat Meghanina matka, Doria Raglandová (62). Nějakou dobu před porodem ostatně přiletěla z Kalifornie do Velké Británie, a dokonce bydlela společně s Meghan a Harrym ve Frogmore House.

Nedlouho po narození vnoučka se však vrátila zpátky do Ameriky. Podle zdrojů blízkým královskému páru se totiž spekulovalo, že Meghan nechce svého prvorozeného synka nikomu půjčovat, dokonce ani jeho babičce. Je proto celkem nepravděpodobné, že by ho svěřila do rukou naprosto neznámé královské chůvy…

VIDEO: Připomeňte si dojemné okamžiky: Harry poprvé promluvil o dítěti s Meghan a to nejdůležitější slovo mu uvízlo v hrdle!

Video
Video se připravuje ...

Harry poprvé o dítěti s Meghan: Nejdůležitější slovo uvízlo v hrdle! Reuters

Fotogalerie
41 fotografií