Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Máma 3 dětí je měsíce nezvěstná: Po Nadě pátrá manžel, policii nevěří!

Autor: ital - 
10. června 2019
14:42

Už skoro pět měsíců je nezvěstná maminka tří malých dětí, Naděžda Ondejková (39) z Bratislavy. Žena v půlce ledna odešla z domu ve čtvrti Rusovce a dosud se nevrátila. Policejní pátrání je zatím bezúspěšné a doposud není ani jisté, co za jejím náhlým zmizením stojí. Manžel Ľuboš tvrdí, že velký podíl viny nese poporodní deprese. On i jeho děti netouží po ničem jiném, než aby se jejich máma vrátila domů. Ľuboš přestal věřit policii a rozhodl se pustit do pátrání na vlastní pěst.

„Když mám čas, že mám malou u babičky a děti jsou ve škole, snažím se prohledávat oblasti konečných zastávek autobusů, kam jezdila z Rusovců. Jsou to oblasti Rajka, Čunovo - dědina, Čunovo - Danubiana, Most SNP, Děvín, Krematorium, Železniční stanice Podunajské Biskupce,“ popsal portálu Topky.sk Ľuboš.

Muž se zároveň obrací na lidi s dobrým srdcem, aby mu pomohli s pátráním po jeho milované manželce. „Chtěl bych vás poprosit, jestli někdo žije v těchto oblastech a měli byste čas, zkuste projít okolí, jestli tam nejsou nějací bezdomovci nebo dezorientované osoby,“ žádá zoufalý manžel. Sám již prohledával Děvín, Děvínskou Novou Ves a Doubravku. V těchto městských částech se byl dokonce zeptat na policejních odděleních, jestli disponují nějakými informacemi. Bohužel se nic nedozvěděl. I přesto nadále věří, že svou ženu najde. „Budu se opakovat, ale děkuji vám všem za podporu a pomoc, kterou nám dáváte. Vážíme si toho. Nevzdám se a bojuji dále,“ pověděl.

Ľuboš přitom není vůbec spokojený s přístupem policie. „Není žádný posun. Můj pocit je, že policie už v tomto případě nic nedělá,“ doplnil s tím, že se obává nejhoršího. „Pátrání po vámi uvedené osobě nadále pokračuje. Doposud se nepodařilo zjistit žádné relevantní informace k pohybu nebo pobytu jmenované,“ oponuje mluvčí Krajského ředitelství policejního sboru Bratislava Michal Szeiff.

Naděžda Ondejková z Rusovců je nezvěstná již více než 4 měsíce. Naposledy ji viděli 14. ledna v místě trvalého pobytu. Od té doby se po ní slehla zem a nedala o sobě žádnou zprávu. Je vysoká zhruba 175 cm, štíhlé postavy, má kaštanově hnědé delší vlasy a zelenohnědé oči. Naposledy na sobě měla černou prošívanou bundu, modré rifle a černé kozačky. Jakékoliv informace můžete oznámit na nejbližší policejní útvar nebo na linku 158 či skrze sociální síť slovenské policie.

nika70 ( 11. června 2019 00:28 )

A co takhle rozvěsit letáky jako to udělal po vraždě své ženy Ireny Neffové její manžel Novák?!

nika70 ( 11. června 2019 00:10 )

A policie jemu věří?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání