Radostnou událost oznámila okatá blondýnka na svém instagramu, kde si už rovnou změnila i jméno. Přijala totiž příjmení svého partnera, fotbalisty Mirka Podrazkého a ze slečny Němcové se stala paní Podrazkou.

„Jsme svoji,“ oznámila stručně u svatební fotky, na níž jsou zachyceni oba novomanželé, jak se drží za ruce a hosté na ně hází papírové konfety. Ze snímku je vidět, že si dvojice řekla své »ano« v přírodě.

Mezi svatebčany bylo i několik známých osobností a Katčiných kolegů, například manželé Zorka (28) a Míra (35) Hejdovi. „To byla taková nádhera..... strašně jsme si to užily!“ napsala známá moderátorka a její manžel ji už jen doplnil: „Krása! Gratulace veliká.“

Gratulace zaslaly ale též moderátorky a maminky Sandra Parmová (33) a Lucie Křížková (34) a na bývalou kolegyni ze Snídaně s Novou a Počasí nezapomněli ani Tereza Jandová (za svobodna Juščíková) či Iveta Kořinková (34) a Aleš Lehký (39). „Moc vám gratuluji a přeji zdraví, štěstí a moc lásky,“ napsala Iveta, která nedávno porodila. Někdejší hvězda Luneticu zase připsala: „Ať je to navždy!“

Snad Katka opravdu bude v manželství šťastná. Doposud se její vztah s Mirkem zdál být velmi stabilní. V březnu 2017 Němcová odtajnila, že je těhotná, načež na podzim přivedla na svět holčičku, která dostala jméno Malvína. Z mateřské dovolené se ale moderátorka na Novu nevrátila a dala přednost jiné životní cestě. Loni v červnu pak Katku její přítel požádal o ruku. Teď konečně došlo i na veselku!

VIDEO: Katka v těhotenství ještě pracovala na Nově! Co tehdy prozradila?

Video
Video se připravuje ...

Těhotná rosnička Kateřina Němcová: Co se stalo na Nově, že jsme všechny těhotné? David Turek

Fotogalerie
37 fotografií