Těhotná kráska se na svém instagramu úpně rozněžněla. „Ahoj maličký, čeká Tě tu Tvůj bratranec, který Tě takto vnímá od chvíle, co jsi, který bude jako Tvým bratrem, Tvoje krásné sestřenice Veronika a Didy a ještě jeden maličký bratránek," vypočítávala svému nenarozenému synkovi Jasmina.  

„Tvoje tety, které Tě už teď milují a stále mi o tobě vypráví, čekají Tě i dvě úžasné babičky, které tě budou rozmazlovat. A dědečkové, co v Tobě budou prohlubovat temperament, co po nich máš v krvi," zmínila svou rodinu s balkánskými kořeny a nezapomněla ani vzdát poklonu nastávajícímu otci, svému manželovi Rytmusovi.

„A především Tě čeká tvůj táta. Bože, toho jsme Ti vybrali úplně nejlepšího. Bude ti dokazovat každý den, že jsi jeho splněným snem, můžeš mi veřit, že vím, o čem mluvím. Přesně tak jako to dokazuje už teď nám, naší rodině," uklidňovala chlapečka Alagič Vrbovská.

„A potom jsem tu já, Tvoje máma, které už jsi teď dokonalou skládačkou do jejího kouzelného vesmíru, co si vytvořila, do pohádky, kterou žije, a budu se snažit dát Ti všechno, co Tě udělá šťastným. To nejzákladnější a úplně nejdůležitější už máš, a to jsme právě my, my všichni, co Tě čekáme,“ dodala ještě v něžném příspěvku, který doplnila fotkou, na níž je vidět její odhalené bříško, v němž si hoví malý »bengoro«, jak drobečka zatím doma přezdívají. Vedle Jasminy pak leží její malý synovec, kterého také zmiňovala.

 VIDEO: Loni Jasmina mlžila jako o život! S Rytmusem jsme jen kamarádi, tvrdila...

Video
Video se připravuje ...

Jasmina Alagič o románku s Rytmusem: Jsme kamarádi... Adriana Šoltésová, Aleš Brunclík

 

Fotogalerie
97 fotografií