Muzikálová hvězda se dočkala velkého překvapení. Na výletě na zříceninu Pustý hrádek ji totiž její přítel Karel požádal o ruku! „Chtěla jsem napsat dlouhý a srdceryvný příspěvek o tom, jak nádherný mi udělal den a jak moc ho miluju, ale myslím, že napíšu jen… řekla jsem Ano," oznámila sama Elis na svém instagramu a sdílela i snímek s prstýnky.

Je jasné, že je teď v sedmém nebi, přesto ji ale žádost o ruku dojala v podstatě až k slzám. „Nějak jsem to holt neustála," přiznala sama představitelka prsaté Magdy z muzikálu Ples upírů bez mučení, když se jí někdo na slzičky v očích zeptal v komentářích pod fotkou.

Svatby se Ochmanová dočká po dvouletém vztahu s Karlem, který své lásce v únoru věnoval klíče od bytu a nyní už rovnou zásnubní prstýnek. Jen těžko říct, kdy si najdou čas na samotnou veselku a zda to stihnou do roka a do dne, jak je zvykem. Vždyť zpěvačka bude mít teď plno práce, jelikož 14. září ji v Goja Music Hall čeká premiéra muzikálu Čarodějka, kde si zahraje hlavní úlohu zelené čarodějky Elphaby.

VIDEO: Ochmanová bude zelená muzikálová Čarodějka: Barva se jí vryla pod kůži!

Video
Video se připravuje ...

Ochmanová bude zelená muzikálová Čarodějka: Barva se jí vryla pod kůži! Petr Macek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
33 fotografií