Slavice na sociální síti zveřejnila snímek, na kterém si hoví ve vaně. Jenže nejedná se o žádnou obyčejnou koupel, ale o pořádnou zkoušku odvahy, jelikož ve vodě plavou kousky ledu. „Skvělá zkušenost,“ připsala jen stručně Bílá ohledně zážitku, z něhož by jiní jen drkotali zuby.

Seděla totiž ve vodě, jejíž teplota byla jen 0,2 stupňů Celsia. „Mám opravdu statečnou ženu. Ještě že se do mrazáku nevejdu,“ vzdal jí hold i její partner Radek Filipi (35) na svém instagramu. Ovšem objevili se i tací nevěřícní Tomášové, kterým se zdálo, že led v koupeli není skutečný. „To je jen sklo,“ mudroval kdosi a další zase spekuloval, že se jedná o igelit, jelikož normální člověk by prý dobrovolně do ledárny nesedl.

Jenže právě v tom se pletou, jelikož se jedná o poměrně populární metodu otužování, které by mělo pomoci s řadou problémů, například spalovat tuky, posílit imunitu či podpořit hormonální rovnováhu. Jak navíc prozradil Filipi, Lucie vydržela v mrazivé vodě sedět celé dvě minuty. Dokonce už proceduru zkoušela podruhé. Možná právě díky tomu teď působí tak mladě a uvolněně, i když v tom bude mít spíše asi prsty sám její »testosteronový anděl« a jejich společná láska.

„Co vy s tou Lucinkou děláte, že vypadá tak úchvatně? Spokojenost jí kouká z očí. Jinak tedy respekt, já bych to nedala ani pul minuty,“ napsala v komentářích jedna dáma a další ohlasy byly podobné. „Velký respekt Lucce. Jako kdyby jí vůbec zima nebyla, to vypadá. A ještě k tomu tam vypadá tak krásně,“ podivovali se fanoušci zpěvačky nad jejím výkonem a mnozí přiznali, že oni by si na něco takového vůbec netroufli.

„Mrznu už jen, když Vás v tom ledu vidím,“ klepal se zimou jeden fanda a další zase vtipkoval: „Tomu říkám poslat Bílou k ledu.“ Dokonce to vypadá, že by si Bílá mohla vysloužit i novou přezdívku – Ledová královna.  

VIDEO: Lucie Bílá o svatbě: Nechci náš vztah komplikovat papírem

Video
Video se připravuje ...

Lucie Bílá o svatbě: Nechci náš vztah komplikovat papírem David Turek

 

Fotogalerie
76 fotografií