Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Lesbický pár brutálně zbil gang násilníků: Prý se odmítly líbat na povel

Autor: shp - 
7. června 2019
17:46

Nic nikomu nedělaly. Jely v autobuse a hleděly si svého. Staly se však terčem posměšků a byly nuceny k tomu, ať se líbají pro pobavení chlípných mužů. Odmítly a draze za to zaplatily. Britská letuška Melania Geymonatová (28) a její přítelkyně byly brutálně napadeny a zbity do krve.

K nepochopitelnému napadení došlo v Londýně 30. května v pozdních nočních hodinách. Melanie jela se svou americkou přítelkyní Chris v typickém anglickém autobusu. Ve dvoupatrovém vozu se posadily úplně dopředu nahoře, aby viděly na cestu a užívaly si výhled.

Gang mužů si došlápl na lesby

Skupina mužů si všimla, že mladé ženy tvoří pár. Gang otrapů si na Melanii a její lásku došlápl a začal je otravovat a nutit, ať se políbí. Ony odmítly a byly za to napadeny. Muže totiž jejich rázné „ne“ rozhněvalo až k útoku.

Další věc, co si pamatuji, že mě uhodili. Začala se mi motat hlava, když jsem uviděla svou krev, a spadla jsem dozadu. Nepamatuji si, zda jsem upadla do bezvědomí, nebo ne,“ napsala napadená letuška na sociální síti.

Polibte se, nutili je

To vše kvůli odmítnutému polibku. „Chtěli po nás, ať se políbíme, aby se mohli koukat. Snažila jsem se uklidnit situaci, protože nejsem konfliktní člověk. Řekla jsem jim, ať nás prosím nechají na pokoji, protože Chris není dobře,“ dodala Melania.

Útočníci, kteří byli minimálně čtyři, nakonec zbili obě mladé ženy. Melania a Chris skončily s krvavými šrámy a podlitinami. Letuška má navíc pravděpodobně zlomený nos. Policie nyní hledá svědky incidentu. Napadení vyvolalo velkou vlnu zděšení a odporu.

jukepetr ( 7. června 2019 19:20 )

=-_Naajděte blízko vás budoucí přítelkyně:
nebo žena pro na jednu noc zde: da.gd/nahe

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání