'Psychopat' Aleš je v současné době v Itálii, kam se vypravil na soutěž v kulturistice, ze které si domů odváží i několik medailí. Na svých sociálních sítích ale zároveň překvapil prohlášením, že ho opustila jeho dlouholetá přítelkyně Angela.

„Žena je na Ukrajině s Pepou a Danem a tam si užívá. Tak si užívej, ženo, ale počítej s tím, že až přijedu, budeme to řešit," prozradil ve videu na youtube. Serveru Expres.cz poté vysvětlil, co přesně tam jeho žena dělá. „Je tam se svým milencem. Jmenuje se Dan a už hrozně dlouho dělá do pornoprůmyslu. Je tam s nimi i Pepa. O něm jsem si původně myslel, že to s ním Angi táhne,“ nechal se slyšet Bejr.

Youtuber si myslí, že je to jejich definitvní konec. Dokonce si ho prý žena zablokovala i na sociální síti. „Jasný, že to není ze dne na den, už delší dobu nám to neklapalo. Teď když se mnou měla jet do Itálie, kde jsem měl důležité závody, se na mě vys*ala. Já ve středu v noci odjel sám a ona ve čtvrtek s milencem a kamarádem na Ukrajinu. Až dojedu domů, půjde z baráku," naštvaně vysvětloval Bejr. 

V komentářích pod jeho videem na youtube se spekuluje, zda už Angele došly nervy, nebo je to jen jejich hra, jak na sebe upoutat pozornost. „Píšete mi, že je to fake. Pište si, co chcete, já si svoje řekl. Dělám si furt nějaký joky, ale z tohohle bych si pr*el nedělal," dodal Bejr ve videu. 

VIDEO: Čtvrteční Prostřeno: Psycho Aleš šokuje! Co naservíroval?  

Video
Video se připravuje ...

Čtvrteční Prostřeno: Psycho Aleš šokuje! Co naservíroval? FTV Prima

Fotogalerie
36 fotografií