Smutná zpráva o skonu mladé herečky Silvie Patöové obletěla minulý týden celé Česko a Slovensko. Rusovláska, která zazářila ve slovenské verzi Ordinace v růžové zahradě, se před dvěma lety nenápadně stáhla do ústraní. Nikdo ale neměl tušení, že bojuje právě s rakovinou. 

Podle informací slovenského deníku Nový Čas herečka do poslední chvíle věřila, že nad nemocí zvítězí. Měla totiž do budoucnosti velké plány. „Silvia před časem koupila dva byty v Bratislavě. Chtěla toho ještě hodně stihnout, byla velmi mladá," prozradil zdroj z jejího okolí.

Podle výpisu z katastru nemovitostí herečka skutečně před časem investovala do nákupu hned dvou bytů. V roce 2017 koupila nemovitost v bratislavském Starém Městě a pár měsíců před svou smrtí si koupila byt další. Dokonce na stejné adrese a na stejném podlaží! Druhý byt si herečka pořídila na úvěr.

Obě nemovitosti teď podléhají dědickému řízení, a tak se jejich majitelem stane devatenáctiletý syn Filip. Silvia byla mezi svými hereckými kolegy a rodinnými příslušníky známá jako velká optimistka a vždy vyzařovala pozitivní energii. Co ale herečka prožívala uvnitř, neměl nikdo ani tušení.

„Viděli jsme se před dvěma týdny a vypadala krásně. Vůbec nebylo nic poznat, že by mělo přijít něco zlého," prozradila pro Nový Čas její kolegyně, herečka Diana Mórová (49) známá i z poroty show Česko Slovensko má talent. 

Fotogalerie
10 fotografií