Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Muž se na chodbě nemocnice svíjel bolestí: Zdravotníci mu vynadali a nechali dál čekat!

Autor: yks - 
6. června 2019
13:50

Na facebooku se objevilo video, které údajně zachycuje situaci při přijetí pacienta se zánětem slepého střeva v nemocnici ve slovenském městě Skalica. Zatímco trpící muž se doslova svíjí bolestí, zdravotníci nikam nespěchají. Měli jste přijít dřív, řeknou jeho průvodci. 

Šokující video, se objevilo na internetu a následně si ho všimla i slovenská média. Zachycuje muže na vozíku, kterého do nemocnice doprovází jiný muž. Zatímco budoucí pacient se na vozíku svíjí v bolestech, jeho průvodce se marně snaží upozornit někoho ze zdravotníků na to, že dorazil akutně nemocný člověk v bolestech. Když se mu to konečně podaří, ještě mu vynadají.

„Takhle se čeká na chirurgii se zánětem slepého střeva. Myslím si, že naši lékaři a sestřičky by si měli každý den opakovat, že pacient je na prvním místě, a když to nechápu, ať jdou pracovat někam jinam,“ stojí v komentáři, doprovázejícím video.

Když se na nemocnici obrátili novináři z televize Markíza s otázkou, jestli je takový přístup normální, dostalo se jim odpovědi, že nemocnice kauzu nijak neřeší. Čeká prý na oficiální podnět, který následně prošetří. 

TUtuuttt ( 7. prosince 2019 00:51 )

Víte co se má robit -dělat v takových případech ???

VOLAT RYCHLÁ 155 .

Obvodák - je na chřipku !
KONEC UFO vzdělávací relace homoinženýro ve

zapletalikovi ( 6. června 2019 22:54 )

Na to nemusíte jezdit na Slovensko. Známého takhle nechali trápit skoro tři hodiny. I když skoro padal z vozíku, protože měl CMP. A ještě byli nepříjemní, že co jako, až příjde na řadu, tak ho vezmou.

sigmae ( 6. června 2019 22:34 )

jsi duševní mrzáček

fjdksla ( 6. června 2019 20:44 )

„Odneste toho simulanta,“ řekl Bautze, když zjistil, že je muž mrtev. (Osudy dobrého vojáka Švejka)

verka1 ( 6. června 2019 18:30 )

Prakticky lékař, soukromý lékař za měsíc má půl milionu. Ale v nemocnici lékaři mají 80-100 tisíc. Tak mají peněz dost a zadarmo vystudovali.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání