I když herec a dabér Jiří Pomeje prohrál svůj boj s rakovinou letos na konci února, vdova Andrea už má život zařízený bez něj o něco déle. S klempířem Petrem, známým také pod přezdívkou Pedritko, tak už dokonce co nevidět oslaví první výročí vztahu! 

„Od seznámení jsme spolu každý den, jediný jsme nevynechali. Péťa je naprosto čitelný a průhledný. I když mám narušenou důvěru k chlapům, pro něj to neplatí,“ pěla na partnera nyní ódy pro eXtra.cz Andrea. Ta si toho za poslední rok užila opravdu dost a Plaček jí byl prý po celou dobu velkou oporou. „Je pravda, že za tu dobu jsme toho prožili tolik, kolik jiné páry nezažijí za pět nebo deset let, ale na svatbu se mě vážně neptejte,“ bránila se ale krásná dýdžejka.

Ne však proto, že by se už nikdy vdávat nechtěla. Naopak… „To přece ani tak moc nezáleží na mně. Není to ale tak, že bych po předchozí zkušenosti byla zásadně proti,“ vysvětlila brunetka s tím, že do budoucna by si uměla představit další svatbu.

Teď je tedy podle všeho řada hlavně na Petrovi. Ten by se měl pochlapit a svou milovanou požádat o ruku. Zvlášť, když si dobře rozumí i s dcerou Andrey Aničkou (5), a už nyní tak funguje nejen jako partner, ale tak trochu i jako náhradní tatínek.

Možná že za rok už bude zase všechno jinak. Ostatně Pomeje se netají ani tím, že by se ráda rozloučila s Českem na delší dobu. „Dcera Anička příští rok skončí ve školce. Letos se snažím intenzivně pracovat, abychom ten příští mohli letět do Thajska na delší dobu. Chtěla bych tam strávit rok. Pak uvidíme,“ plánuje.

„Asi bych se tam neusadila, Českou republiku miluju, ale dokud jsem mladá a jde to, ráda bych si žití v cizí zemi zkusila,“ dodala pro eXtra.cz půvabná žena, která smrt manžela Jiřího Pomeje, s nímž už v době jeho smrti nežila, brala velmi těžce. Už jen kvůli jeho osudu moc dobře ví, jak může být někdy život krátký. 

VIDEO: Andrea Pomeje po smrti Jirky (†54): Stále věřím, že je jen na dovolené a vrátí se 

Video
Video se připravuje ...

Andrea Pomeje po smrti Jirky (†54): Stále věřím, že je jen na dovolené a vrátí se Markéta Reinischová

 

Fotogalerie
45 fotografií